Last news in Fakti

27 Май, 2021 20:37 3 607 0

Коварно заболяване саботира треньорската кариера на знаменит немски футболист

  • мирослав клозе-
  • тромбофлебит-
  • треньорска кариера

Мирослав Клозе е диагностициран с тромбофлебит на крака и известно време ще бъде извън футбола

Коварно заболяване саботира треньорската кариера на знаменит немски футболист - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Световният шампион с Германия Мирослав Клозе бе принуден да си вземе почивка от треньорската професия заради заболяване. Бившият нападател е диагностициран с тромбофлебит на крака и известно време ще бъде извън футбола, пише "Кикер".

"Диагнозата беше шок за мен. Лекарите ми казаха, че не бива да се шегувам със ситуацията. Предписаха ми пълна почивка. Не мога да ритам, да тичам, да плувам. Не ми разрешават да играя футбол и това ме подлудява", обясни Клозе.

42-годишният Клозе за последно бе помощник-треньор на Байерн (Мюнхен). Освен това се появи информация, че е преговарял за треньорския пост на втородивизионния Фортуна (Дюселдорф), но заради заболяването е отхвърлил предложението.

След като се завърне в треньорството, Клозе иска да работи като старши треньор и опцията да бъде помощник на Ханзи Флик в националния отбор на Германия не стои на дневен ред.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА