28 Май, 2021 19:18 1 834 1

Цецо Соколов прие философски загубата от Франция

  • цветан соколов-
  • българия-
  • франция

"Мисля, че загубихме мача още в първия гейм, когато водехме с 24:22, в този момент трябваше да сграбчим нашия шанс и да поведем в резултата", заяви диагоналът на България

Цецо Соколов прие философски загубата от Франция - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов отдаде загубата от Франция (0:3 )на изпуснатия първи гейм.

"Мисля, че загубихме мача още в първия гейм, когато водехме с 24:22, в този момент трябваше да сграбчим нашия шанс и да поведем в резултата. След това съперникът намери ритъма си и започна да използва различни варианти на игра" заяви Цецо Соколов.

"След загубения първи гейм ние не се справихме толкова добре. Франция заслужи победата. Трябва да си починем и да помислим как да подобрим играта си за следващите мачове", допълни българският диагонал.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    7 0 Отговор
    И ТОЗИ СПОРТ ГО СЪСИПАХА...ДО ТУКА БЯХМЕ