28 Май, 2021 22:15 3 307 0

Гуардиола сложи край на спекулациите преди финала с Челси

  • хосеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • челси-
  • томас тухел-
  • финал-
  • шампионска лига

"Със сигурност оставам в Манчестър Сити, независимо какво ще се случи утре", заяви испанският мениджър на Манчестър Сити

Гуардиола сложи край на спекулациите преди финала с Челси - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че резултатът от утрешния финал в Шампионската лига срещу Челси по никакъв начин няма да промени бъдещето му. В последните дни се заговори, че президентът на Барселона Жоан Лапорта се надява, че след утрешния мач ще може да убеди Пеп да се завърне на "Камп Ноу".

"Знам как точно искаме да играем и срещу кой играем. Невероятна привилегия е да бъда тук. Лично аз, когато стартирах кариерата си, никога не съм очаквал да бъда дори на един финал в Шампионската лига. А сега отново съм на такъв. Всеки иска да победи, но за да спечелиш, трябва да играеш. При някои играчи може да има повече напрежение, но трябва да се справят. Сигурен съм, че за да спечелиш финал, трябва да страдаш. Трябва да бъдем устойчиви и да коригираме лошите моменти в хода на мача. Трябва да се опитаме да бъдем себе си.

Чувствам се ужасно за играчите, които няма да играят във финала. Това е катастрофа. Съветвам ви да не ставате мениджъри. Нямам толкова мили думи, с които да донеса облекчение на тези момчета. Животът дава втори шанс. Много съжалявам за тези, които няма да играят. Тези, които са селектирани, трябва да спечелят мача.

Със сигурност оставам в Манчестър Сити, независимо какво ще се случи утре. Дали ще победим, или ще загубим, това няма да промени бъдещето ми“, заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА