29 Май, 2021 10:57 3 020 8

Директор на Септември София: Ако това е футболен съюз, аз съм Марадона

  • бараж-
  • добрев-
  • ботев враца-
  • септември-
  • бфс-
  • var-
  • дузпа-
  • efbet лига

"Тези хора трябва да бъдат изчегъртани", заяви ядосаният Кристиян Добрев

Директор на Септември София: Ако това е футболен съюз, аз съм Марадона - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев бе ядосан след загубата от Ботев (Враца) с 0:1 в битката за място в елита. Победата за врачани дойде след спорна дузпа, реализирана от Христо Златински.

"Няма никаква дузпа. Не е меко казано спорна. То не е нужно и втори път да я гледаш. Това е пародия на футболен съюз. Ако това е футболен съюз, аз съм Марадона. Това е срамна работа. Тези хора трябва да бъдат изчегъртани. Това са хора, които пречат на футбола. Какво да кажа за този хубавец. Догодина ще влезем няма проблем. Елате да снимате в съблекалнята как реват момчетата. Това е човек, който ограби труда на децата. На целия клуб. Докарал съм цялата школа да гледа. Когато даваш шанс на младите, нямаш претенции или лоби, е най-лесното да ти отрежат главата. Защото, ако това се случи на Лудогорец, Левски, ЦСКА знаете ли къде ще е този съдия? Само пишат доклади и мен ме глобяват. Измислят си някакви техни правила и всеки мач плащам глоби. Елате да ги видите момчетата на по 18,19 години, защото това е клише, че плачат в съблекалнята", коментира бесен Добрев след мача.

"Да, не играхме добре, а Ботев (Враца) имаха повече положения. Поздравих ги, те не са виновни. Румен Чандъров си дава личните пари и понеже е толерантен, не се намесва, не звъни. Този съдия няма да бъде такъв. Аз нямам правомощия, но има хора, които ще го направят. Нека си мисли, че има гръб. Нали сме живи и здрави. От това по-важно има ли? Догодина ще играем Втора лига и ще влезем. Във всяка юношеска гарнитура имаме по 3-4 национали. Кой има против да играят млади български футболисти? Футболистите на Ботев (Враца) играха по-добре, но не трябва да се дава такава дузпа. Това е несериозно. Питайте отговорника за VAR защо нямаше. Аз не знам кой определя. Съдията е казал на момчетата, че ако види, че няма дузпа, ще им се извини. И това няма да направи. Това е труд на цяла година. Какво можем да направим ние? Защо има президенти в Изпълкома? Или всички президенти да са там, или никой. Там са, за да се влияе върху съдии, за да се влияе върху повикани в националния отбор. Преди месец и половина излезе решение, че А група ще е с 16 отбора. Да излязат и да кажат. Те не знаят кога започва следващото първенство. Ще ги изчегъртат, спокойно всичко с времето си. Между Враца и София кое е по средата? Стадионът на Своге не е лицензиран и няма право да се играе този мач там", добави шефът на столичния тим.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    8 0 Отговор
    Подкупи и далавери са завладели цялата държава. Хубаво е, че хората вече прогледнаха и направиха своя избор. Жълт картон за симулация дори и по-лошо за влизане в гръб с бутоните напред.

    Коментиран от #6

  • 2 Пловдивчанин

    12 1 Отговор
    Дузпа нямаше. Нападателят на Враца опита петичка, ритна във въздуха, и се пльосна като Чорбар/Уевскар за дузпа.

    Коментиран от #3

  • 3 Чико

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдивчанин":

    Вие как взехте купата-без нагласеност и без далавера ли?
  • 4 Sluchaen

    7 1 Отговор
    Кичо, много си смел. Ако бяхте спечелили баража, тогава какво щеше да говориш? Прав си за премахването на тази клика. Но парадокса е, че продължават да ги канят в телевизиите-смешника от Сливен, търбуха, перуката се върна и всичко си върви по старому...
  • 5 Смешно е

    1 5 Отговор
    Какво реве пак този женчо Криси Добрева, защо не вкараха 2 гола на Ботев Враца и готово, щом не можеш да вкараш дори и един гол на Враца нямаш място в елита и в отбора на Септември, незнам изобщо как го търпят там!!!
  • 6 ВАР

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Грозни":

    Eфбeт лигa oт дoгoдинa щe e c 16 oтбoрa, eкcпeртнaтa групa трябвa дa дaдe cвoeтo прeдлoжeниe, кaк дa бъдaт oпрeдeлeни тези 16 oтбoрa зa eлитa! НО ТРЯБВА ВАР! Двaтa вeчe изпaднaли oт Eфбeт лигa oтбoрa вероятно щe игрaят c oщe двa oт Б групa, кoитo oтгoвaрят зa изиcквaниятa зa Eфбeт лигa зa финaнcирaнe, cтaдиoн, ocвeтлeниe. Cигурнo щe ca Хeбър и Cпoртиcт! И дa, увeличeниeтo нa oтбoритe e зaдължитeлнo, зaщoтo c тия чуждeнци във вoдeщитe ни oтбoри, нaциoнaлия ни ceлeкциoнeр нямa избoр и щe изпaднeм и oт 4 тa урнa!
  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    БРАВО НА СЪДЯТА !!! ОЩЕ ЕДИН СОФИЙСКИ ОТБОР В "А "ЕФБЕТ СИ Е ГАДОСТ --С ПАРИ !!!!
  • 8 Пилат Понтийски

    1 0 Отговор
    Докога отбори като Септември, без никаква публика, ще има претенции? Дай да забраним на провинциални да участват в първенството. Левски, двете ЦСКА, Славия, Локомотив, Септември и един отбор с име на мотел от околовръстното - това ли е БГ футбола. Това са 7 отбора, докато например цяла Северна България е
    представена само от три. Затова семе на това футболно дередже!