Last news in Fakti

2 Юни, 2021 10:55 6 580 4

Това ли е новият спонсор на ЦСКА?

  • футбол-
  • цска-
  • валтер папазки

Сред обсъжданите идеи е била и опцията Папазки да заеме мястото на Юлиан Инджов, който от две години има желание да се оттегли

Това ли е новият спонсор на ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Собствениците на ЦСКА преговарят от близо месец с бизнесмена Валтер Папазки за влизането му в управата на клуба, пише „Тема Спорт“. Както е известно, от няколко седмици се водят разговори за нов акционер при "червените".

По време на срещите са обсъдени няколко варианта. Първият от тях е Папазки, който стои зад един от основните спонсори на „червените“ - WINBET, да стане съсобственик на клуба, придобивайки пакет от акции.

Другата опция е букмейкърът да стане генерален спонсор, а параметрите по договора между двете страни ще се увеличат драстично.

При първоначалните разговори е постигнал позитивен резултат, тъй като желанието на бизнесмена е името му да не излиза на преден план. Според добре информиран източник, в момента има подновяване на преговорите и е налице положителна за „армейците“ насока.

Сред обсъжданите идеи е била и опцията Папазки да заеме мястото на Юлиан Инджов, който от две години има желание да се оттегли.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артър

    2 12 Отговор
    Важното е Левски да е спонсориран. ЦСКА кучета ги яли...
  • 2 Левски 1914

    2 12 Отговор
    Борисооф вчера в една статия пишеш " цска ФАЛИРА " и " цска отиде в небитието " сега пак пишеш за цска но пиши цялото име на МЕНТЕТО още НЕ СА махнали ТИРЕТО.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДИКСЪН

    2 1 Отговор
    Бай Валтер Папазки ще брани Оранжавите, но при него е лесно, защото вече си излежа 20 години за убийство на "Лисицата"! Важното е ДПС да продължава да налива, чрез Цеките и така двете ЦСКА да се обединят в ЦСКА ЮНАЙТЕД!