Last news in Fakti

2 Юни, 2021 13:28 1 661 1

Полският вицешампион обяви контрола с ЦСКА, но при едно условие

  • цска-
  • футбол-
  • контрола-
  • раков ченстохова-
  • австрия

Съществува вариант контролата да не се играе, тъй като двата отбора са потенциални съперници във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите

Полският вицешампион обяви контрола с ЦСКА, но при едно условие - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА договори проверка с вицешампиона на Полша Раков Ченстохова по време на лагера си в Австрия. Новината бе обявена от полския клуб. Двубоят е планиран за 7 юли.

Съществува вариант контролата да не се играе, тъй като двата отбора са потенциални съперници във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите.

Жребият ще се тегли след две седмици, когато ще стане ясно дали носителят на Купата на България ще срещне носителя на сребърните медали в полския шампионат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    1 0 Отговор
    Пише се Честахова !!!
    А не Ченстахова, гледайте като пишете