Last news in Fakti

2 Юни, 2021 15:57 1 823 1

Мората: Роналдо е като умния чичо в семейството, който разказва вицове

  • роналдо-
  • чичо-
  • семейство-
  • вицове-
  • мората-
  • сравнение-
  • ювентус

"Роналдо е любим събеседник на всички в Ювентус", разкри нападателят на "бианконерите"

Мората: Роналдо е като умния чичо в семейството, който разказва вицове - 1
Снимка: БГНЕС

Алваро Мората е възхитен от чисто човешкото отношение на Кристиано Роналдо към своите съотборници в Ювентус. Двамата нападатели са съотборници в Торино, след като преди време бяха такива и в Реал Мадрид. Двамата имат цели 8 години разлика, но португалецът по никакъв начин не се държи надменно.

“Когато бяхме в Мадрид, разликата във възрастта ни беше по-видима и аз си бях като дете. Но помня как по време на една предсезонна подготовка той ми подари телефон и се държеше страхотно с мен”, разказа испанецът пред “Марка”.

"Роналдо е любим събеседник на всички в Ювентус. Лично аз вече си говоря с него за всичко - продължи Мората. - Дори за неща, за които не можете да си представите. Той е като един умен чичо, който постоянно разказва анекдоти. На последната ни обща вечеря с отбора говорихме за храна. Кристиано ни попита дали знаем какви са показателите на даден човек, който не се храни. Никой не знаеше и останахме изненадани, че той имаше цялата информация. Роналдо определено обича да чете много и да се учи”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    РИТНИТОВКОВЦИТЕ ЩЕ СЕ ПРИМИРЯТ СЪС СЛЕДНОТО : ПЕЛЕ ЩЕ Е КРАЛЯТ ; МЕСИ ;РОМУАЛДО И ... "ТУМБАТА "- ЩЕ СА АНТУРАЖ -ЗА "ЗЛАТНИ ТОПКИ И ОБУВКИ " - ВО ВЕКИ !?!?!? ФУТБОЛНОТО ВЕЛИЧИЕ Е САМО ЗА ДНЕС - УТРЕ СЕ ЗАБРАВЯ !!!!!!!!!!!!!!