Last news in Fakti

5 Юни, 2021 15:34 5 242 10

Крият Шумахер на ново място заради фенове и медии

  • михаел шумахер-
  • семейство-
  • формула 1

Шумахер ще бъде преместен от вилата си край Лозана, където ще бъде още по-далеч от общественото внимание

Крият Шумахер на ново място заради фенове и медии - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер ще бъде скрит на ново място от очите на феновете и медиите. Както е известно, седем години и половина той се възстановява от тежкото падане по време на ски, при което получи сериозни мозъчни травми. Оттогава само малцина са виждали седемкратния световен шампион и са запознати със състоянието му.

Сега обаче стана ясно, че Шумахер ще бъде преместен от вилата си край Лозана, където ще бъде още по-далеч от общественото внимание. Семейството на Пилето ще се настани в най-новия си имот в Андрач на остров Майорка. Наскоро е купена земя за 3 милиона евро. Тя е съвсем близо до имението, което семейство Шумахер закупи от президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес през 2017 г. за 30 милиона евро.

На новия имот ще бъдат построени конюшни за около 20 коня и трасета за тренировки на състезателни коне. Това ще бъде новото бизнесначинание на семейство Шумахер – отглеждане и продажба на елитни жребци и кобили. Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, и дъщеря им Джина-Мария имат сериозно влечение към конете.

През 2010 г. Корина стана европейски шампион по конен спорт. Сега 24-годишната Джина-Мария върви по нейните стъпки и редовно участва в състезания по обездка. Майорка предоставя отлични условия за развъждане на елитни коне, а самата Джина-Мария ще получи възможност за целогодишни тренировки при благоприятни условия.

Очаква се семейство Шумахер съвсем скоро да се премести в острова в Средиземно море, където не само да бъде стартирано новото бизнесначинание, а и легендарният пилот от Формула 1 да продължи лечението си далеч от шума и вниманието на медиите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    23 6 Отговор
    Значи щом го крият не е добре с главата и не требе да го виждат ора!
  • 2 Д-р Хаус

    25 1 Отговор
    Какво лечение щял да продължава бе? Светила в медицината казаха, че увреждания та му са необратими. Той просто вегетира и го поддържат с много пари в състояние близко до зеленчук. Това е тъжната реалност. Ако имаше някакъв прогрес, щяха да го обявят отдавна

    Коментиран от #6

  • 3 цербер

    6 1 Отговор
    Ще скрият Шумахер на ново място заради интереса на фенове и медии.
  • 4 съмняващ се

    8 2 Отговор
    много ми е чудно как едно човешко тяло може да е живо в продължение на три години и половина! Медиците трябва да се произнесат - е ли възможно това? Имаше един съветски писател Александър Беляев, написал роман-фантастика: "Главата на професор Доуел", която даже говореше. ---------- В Шумахер останала ли е плът, с която поне да вегетира, защото иначе не е човек, това е ясно. Какъв интерес има баща му да поддържа вегетацията на сина си? А може и да е балсамиран вече.

    Коментиран от #9

  • 5 глоги

    5 1 Отговор
    Очаква се семейство Шумахер съвсем скоро да се премести НА острова в Средиземно море, където не само да бъде стартирано новото бизнес начинание.............. в най-новия си имот в Андрач на остров Майорка. НА МАХОРКА ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ВСИЧКИ МАЛКИ ТЕНИСИСТЧЕТА ОТ ШКОЛАТА НА РАФАЕЛ НАДАЛ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Светнат

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "съмняващ се":

    Да, възможно е с ежедневна физио и електро-терапия.
    За съжаление ако мозъкът не функционира това е наистина само вегетация.
  • 10 кочо

    0 3 Отговор
    за всичко е виновна жена му корина-това е сатана в женске образ.