Last news in Fakti

3 Юни, 2021 10:57 1 547 1

Левски планира да се раздели с нападател

  • бари-
  • раздяла-
  • левски-
  • продажба

"Сините" са готови да продадат Билал Бари

Левски планира да се раздели с нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Левски планира да се раздели с нападателя Билал Бари. Той бе привлечен през пролетта, но с изявите си тотално разочарова. 23-годишният футболист, който е роден във Франция, но има мароканско потекло, пристигна от Монтана. На "Герена" обаче така и не успя да се разпише. Бари игра в 15 мача в елита със синята фланелка, както и в един за Купата на България. В този период в статистиката си има само един жълт картон.

Левски се оглежда за играч, който да води атаката през следващия сезон, пише "Тема Спорт". След продажбата на нидерландеца Найджъл Робърта през март "сините" имаха сериозни трудности с отбелязването на попадения.

Най-резултатните играчи на тима в първенството бяха Робърта и Борислав Цонев. Двамата отбелязаха по 6 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    0 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙЙЙ СТИГА ТАЯ МЪКААА