Last news in Fakti

6 Юни, 2021 19:38 1 524 3

Лудогорец преговаря с Каляри за Десподов

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • каляри-
  • футбол

Интерес към футболист №1 на България за 2018 г. има и от страна на отбори от Англия, Австрия и Турция

Лудогорец преговаря с Каляри за Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец прави всичко възможно, за да задържи Кирил Десподов в състава си, съобщава „Спортал“. 24-годишният национал игра за „орлите“ под наем през изминалия сезон, но е собственост на италианския Каляри. С екипа на разградчани той изигра 28 мача във всички турнири и се отличи с шест гола и 14 асистенции.

Според информацията, Лудогорец е предложил тригодишен договор на Десподов, който снощи беше капитан на националния отбор на България при загубата с 0:1 от Русия в контролна среща в Москва. Започнати са преговори между родния шампион и Каляри.

Клубът от остров Сардиния е поставил на Кирил Десподов цена от 3 милиона евро. Интерес към футболист №1 на България за 2018 г. има и от страна на отбори от Англия, Австрия и Турция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    3 0 Отговор
    Каде св мъчат до година две лудогорец няма да има като подхванат Дормуса
  • 2 Иванчо

    0 0 Отговор
    Киро космонавта ли бе? Достоен завършек на една смешна и жалка кариера на палячо.
  • 3 ЦСКА

    1 0 Отговор
    Края на кариерата на едно недоразумение.Палячо.