Last news in Fakti

7 Юни, 2021 10:24 1 934 2

От "Герена" контрираха: Мъри Стоилов не е работил по селекцията

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • наско сираков

Мъри е обявил пред Наско Сираков, че ще се захване с нея, след като официално бъде назначен на поста и стане ясно с какъв бюджет ще разполага за нови попълнения и заплати

От "Герена" контрираха: Мъри Стоилов не е работил по селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов, който евентуално може да се завърне като треньор на Левски, въобще не е работил по селекцията на "сините", разкриха от "Герена".

Мъри е обявил пред Наско Сираков, че ще се захване с нея, след като официално бъде назначен на поста и стане ясно с какъв бюджет ще разполага за нови попълнения и заплати. В последно време се появяват спекулации по темата, които не отговарят на истината, пише Мач Телеграф.

Стоилов не бърза с търсенето на нови попълнения или изготвяне на черен списък за гонене, най-малко защото през последните 13 години, откакто не е треньор на Левски, завръщането му се е обсъждало на най-високо ниво минимум 10 пъти, но до момента така и не се състояло.

Няма да е изненада, ако и този път Мъри не поеме "сините". Припомняме, че легендарният треньор има едно единствено условие, за да се завърне на "Герена" - кандидатът за акциите на Левски Джоузеф Диксън да стартира процедура по изграждането на нов стадион и база на клуба. Стоилов няма претенции за висока заплата. Нито иска много пари за селекция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1912

    2 1 Отговор
    Най скъпото 4 то място има Ботев със Мърльо
  • 2 Бай Коста

    0 0 Отговор
    АБЕ КАУНЯ ЩЕ ИДВА ЛИ ИЛИ НЕ КАКВО СЕ ПОМОТВА