Last news in Fakti

7 Юни, 2021 13:00 1 313 3

Уейн Рууни: Франция ще спечели Евро 2020 с лекота

  • уейн рууни-
  • франция-
  • евро 2020-
  • футбол

Турнирът започва този петък и голмайсторът на "трите лъва" за всички времена коментира очакванията си от Евро 2020 пред изданието "The Times"

Уейн Рууни: Франция ще спечели Евро 2020 с лекота - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на английския национален отбор Уейн Рууни прогнозира, че Франция ще триумфира на предстоящото Европейско първенство. Турнирът започва този петък и голмайсторът на "трите лъва" за всички времена коментира очакванията си от Евро 2020 пред изданието "The Times".

"Англия е в група от четири отбора, които стоят над останалите по отношение на перспективите на Европейското. Португалия и Белгия също са сред основните кандидати за трофея, но моите явни фаворити са Франция.

Килиан Мбапе, Н'Голо Канте, Карим Бензема, Антоан Гризман, Пол Погба, Рафаел Варан, Юго Лорис... Гледаш тези играчи, виждаш качествата им и това, че са световни шампиони. Осъзнаваш, че те ще се появят на терена и ще спечелят Европейското без проблеми.

Те не са просто насъбрани таланти, те са отбор. Не мога да си представя как някой от слекцията на Дидие Дешан ще си каже "Ще бъда звездата на турнира и ще го спечеля". Не, те ще се стиковат и ще се опитат да триумфират заедно", коментира Рууни.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    " ГОЛД РУНО " --- АМИ АКО Е НА ФИНАЛ СРЕЩУ РУСИЯ !?!?!?!?
  • 2 Гост

    1 1 Отговор
    2020???
  • 3 Фатих терим

    0 0 Отговор
    Ще видим дали черният френски отбор ще победи белите турци. Дали аллах ще предпочете черните или белите мюсулмани.