Last news in Fakti

7 Юни, 2021 13:16 1 151 0

Гълъбинов може да продължи кариерата си в Испания

  • андрей гълъбинов-
  • футбол-
  • испания-
  • ла лига

Клуб от Ла Лига има апетит към 32-годишният таран, който сериозно обмисля дали да не напусне Италия

Гълъбинов може да продължи кариерата си в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Българският нападател Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Испания, твърди Sportal.bg. Клуб от Ла Лига има апетит към 32-годишният таран, който сериозно обмисля дали да не напусне Италия. Договорът на тарана със Специя изтича на 30 юни и на този етап той отказва направеното му предложение.

Гълъбинов в момента има официални оферти от няколко клуба от Серия “Б”, но желанието му да остане в Серия “А” или да продължи кариерата си в чужбина след 16 години на Апенините. Бившият играч на Дженоа дори е започнал да учи, след като вече агентът му от известно време преговаря с от Испания.

Гълъбинов стартира ударно миналия сезон, като вкара три гола в първите два кръга, записвайки името си в историята на Специя. Това се случи, след като отбеляза първото попадение в историята на клуба в Серия “А”, а след това и донесе първата победа в калото на новаците.

За голямо съжаление в третия кръг срещу Милан се контузи и трябваше да остане извън терените около три месеца. Той вкара четири гола в 12 мача през миналата кампания, а общо за Специя записа 50 мача и 17 попадения, като беше в основната на историческата първа промоция в Серия “А” през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА