Last news in Fakti

11 Юни, 2021 16:03 1 099 1

Кроос: Франция се подсили много сериозно с Бензема

  • кроос-
  • франция-
  • германия-
  • евро 2020-
  • подсилване-
  • бензема

"Няма да имаме резултати, ако започнем да експериментираме", заяви халфът на Германия

Кроос: Франция се подсили много сериозно с Бензема - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-важните футболисти в националния отбор на Германия - Тони Кроос, разказа какви са очакванията му за започващото днес Европейско първенство по футбол и по-специално за мача с Франция в груповата фаза, който приковава вниманието на целия свят.

"Трябва да се развиваме, особено по отношение на тактиката. Няма да имаме резултати, ако започнем да експериментираме. Ако решим да пробваме нещо ново против отбор като Франция, ще ни се случат проблеми", коментира Тони Кроос. "Без никакво съмнение, Бензема е сериозно подсилване на френския отбор. Играя с него в Реал (Мадрид) вече седем години. Той е футболист от световно ниво в отбор, в който има толкова много други играчи на световно ниво", коментира германският полузащитник пред сайта Goal.com.

Първият мач на Германия на Евро 2020 против Франция ще се играе на 15-и юни в Мюнхен. Другите два отбора в тази група са Португалия, с който Бундестима ще играе на 19-и юни и с Унгария на 23-ти юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG FR

    1 0 Отговор
    Един отбор с МБапе, Гризман, Жиру, Павар, Варан, Бензема... треньор Дешан.
    Това трябва да е не машина, а направо изтребител. Поне това са очакванията ми, ще видим дали ще се оправдаят :)