11 Юни, 2021 18:28 1 640 1

Английски рефер: Стисках палци страната ми да отпадне от Евро 2016

  • клатънбърг-
  • признание-
  • съдия-
  • финал-
  • европейско първенство-
  • отпадане-
  • англия

"Ако националите ни бяха стигнали до финала, то аз нямаше как да съм рефер на срещата", призна Марк Клатънбърг

Английски рефер: Стисках палци страната ми да отпадне от Евро 2016 - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият топ рефер на Англия Марк Клатънбърг призна, че е стискал палци неговата страна да отпадне рано на Евро 2016, за да има шанс да ръководи финалния двубой за турнира. "Трите лъва" бяха елиминирани още на осминафиналната фаза след шокиращо поражение от Исландия, след което желанието на Клатънбърг се сбъдна и той бе главен съдия на финала между Португалия и Франция.

"Аз съм голям фен на Англия и ще бъде приятно да подкрепям отбора сега, след като през 2016 исках да отпаднат и освободят пътя ми. Всеки рефер, независимо от коя страна е, ще излъже, ако твърди противното. Всички ние сме там с амбицията да ръководим някой от полуфиналите или финала“, признава Калтънбърг.

Другата опасност за него по време на Евро 2016 е идвала от страна на отбора на Уелс, който се представи великолепно и стигна до полуфинала.

"За Уелс бе страхотно, че стигнаха до полуфинала, но ако бяха отишли на финала, това щеше да сложи край на мечтата ми. Затова почти се разплаках, когато Уелс победи Белгия на четвъртфиналите“, добавя Клатънбърг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядото курти

    1 0 Отговор
    Отваряйте афера...видео с подкупите