13 Юни, 2021 14:55 5 675 3

Датският футболен съюз пусна официална позиция за Кристиан Ериксен

  • дания-
  • датски футболен съюз-
  • позиция-
  • кристиан ериксен

"Състоянието му е стабилно и той продължава да бъде хоспитализиран в очакване на допълнителни тестове", се казва в позицията

Датският футболен съюз пусна официална позиция за Кристиан Ериксен - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Датската футболна федерация излезе с официално становище относно състоянието на Кристиан Ериксен. От изявлението става ясно, че е разговаряно с играча, той е в стабилно състояние и изследванията му ще продължат.

Официалното изявление на датската федерация:

"Последни новини: Тази сутрин успяхме да разговаряме с Ериксен, който изпрати благодарността към колегите си. Състоянието му е стабилно и той продължава да бъде хоспитализиран в очакване на допълнителни тестове.

Отборът и служителите на националния отбор са получили психологическа помощ и ще останат под наблюдение известно време след инцидента от вчера.

Искаме да благодарим на всички за пожелания към Ериксен.

Бихме искали също така да насърчим всички вас да продължите да изпращате на датската федерация изрази на привързаност към Кристиaн, за които ще се погрижим да предадем на него и семейството му".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    17 5 Отговор
    Следствие от КОВИД19 ваксините !;!
  • 2 Най-вероятно

    10 2 Отговор
    Втората доза е получил на 3ти юни. Възпаление на сърцето. Дай боже да се оправи напълно
  • 3 Гост като гост

    4 0 Отговор
    Важното е че оцеля, но е жалко, че приключи с футбола преждевременно.
    С тези ваксини дано няма повече такива случай.