Last news in Fakti

14 Юни, 2021 19:49 1 484 9

Сираков: Срещал съм се с Мъри няколко пъти, готов е да се завърне в Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора и условията, в които иска да работи

Сираков: Срещал съм се с Мъри няколко пъти, готов е да се завърне в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов е готов да застане начело на Левски. Това обяви мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков.

"Срещал съм се със Станимир Стоилов няколко пъти. Той е готов да се завърне в Левски, ако се случат нещата и се подпише този договор. Най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора и условията, в които иска да работи. Не съм загубил надежда да се случат нещата. И ако се случат, имаме готовност за селекция и най-вече за треньор.

Разбира се, че имаме и план "Б". При всички случаи той се свързва със стягане на коланите и лишения. Няма да си го причина на себе си да се стига до ситуации буквално да лъжем футболистите, хората от администрацията и треньорите в школата.

Може би в близките 10 дни ще имаме подписани един или два рекламни и спонсорски договора, но няма да са в такива размери, какъвто е план "А", заяви Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    7 1 Отговор
    Абе този план,,А,,го чакаме до сега 2 г. Хайде ще почакаме още 2 дена.. ,,ама след това незнам кво праим....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ЛсС

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    Зa "В" групa Мъри нямa нуждa oт мнoгo cилни футбoлиcти и cкъп бюджeт. ЦCКA cъc cлaби футбoлиcти игрaхa във "В" и дoри cпeчeлихa купaтa нa Бългaрия. Лeвcки щe ce cпрaви cъщo дoбрe.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Розов палячо

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "ЛсС":

    Кое Цецка игра кое взе купа нещо много бъркате нещата. Едното не боло цецка ама взело купа после другото било цецка София ама и то взело купа Така се оплетохте ,че вече не знаете какво пишете ахахахаххаахааааааааааааа
  • 5 Киро

    6 1 Отговор
    Жалка картинка.
  • 6 Егати Цирка

    6 0 Отговор
    Наско,кой Мъри да се завърне-като Левски е пред ФАЛИТ(има милиони задължения)?! Гледай си пенсията,и спри да ръсиш лъжи-разбра ли???
  • 7 big

    1 0 Отговор
    Мъри си е спечелил уважение в страните от бившия СССР и има достатъчно добри предложения за работа. Не на последно място е и заплащането, а в Левски нещата никак не са добри. Този "инвеститор" изглежда на една голяма измама. Кой ще инвестира в нещо, което няма да донесе сериозни печалби, дори поне някаква печалбица? Като нищо, ако това стане, ще бъде по-скоро връщане на откраднат капитал в България, т.е. пране на пари! Та, не виждам никаква причина да идва и работи за без пари, храни семейство най-вероятно!
  • 8 Ицо

    0 0 Отговор
    Тaкивa бaнкoви гaрaнции ce дaвaт cрeщу дeпoзит или зaлoг нa нeдвижимa coбcтвeнocт, aктиви.
    Тeзи нaмeрeния ce зaдeйcтвaт cрeщу ceрия oт изиcквaния и уcлoвия! Тaм e зaрoвeнo кучeтo. Aкo Лeвcки нe удoвлeтвoри тeзи критeрии, щe cи ocтaнe c тaзи хaртийкa!
  • 9 вили

    0 0 Отговор
    НАСЕЕ,КАУНЯ НЯМА ДА ДОЙДЕ БЕЗ ПАРИ