Last news in Fakti

14 Юни, 2021 21:12 2 072 9

Официално: ЦСКА 1948 и Красимир Балъков се разделиха

  • цска 1948-
  • красимир балъков-
  • футбол

В ролята си първо на старши треньор, а после на главен мениджър, легендата на българския футбол изпълни своята задача да поведе "армейците" към достойно представяне в efbet Лига

Официално: ЦСКА 1948 и Красимир Балъков се разделиха - 1

ФК ЦСКА 1948 обяви официално раздялата си с Красимир Балъков.

Ето какво написаха "червените" в официалния си сайт:

"Пътищата на ЦСКА 1948 и главния мениджър Красимир Балъков се разделят след успешен период, продължил една година.

В ролята си първо на старши треньор, а после на главен мениджър, легендата на българския футбол изпълни своята задача да поведе "армейците" към достойно представяне в efbet Лига.

Впоследствие Балъков пое отговорността да бъде важна част от развитието на младите таланти в състава и да спомогне с опита и познанията си за прехода им от юношеския футбол към професионалната им кариера.

"Времето в ЦСКА 1948 бе период на бързи и сериозни постижения! Продължавам своя път напред, със сигурност отново близо до зеления терен! Благодаря на всички, с които работих в ЦСКА и им желая нови футболни успехи!", заяви Красимир Балъков на раздяла с клуба.

Всички ние изразяваме своето уважение към професионалиста и личността Красимир Балъков и оставаме признателни за работата му в "червения" лагер.

Заедно наредихме ЦСКА сред най-силните отбори в страната, а вярваме, че бъдещето и за двете страни предвещава още по-големи успехи!

Благодарим ти, Бала!

Желаем ти всичко най-добро!"


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не може вече да му плаща Цеката

    14 2 Отговор
    Божков се връща и КРАНЧЕТО им секва...Балъка се спасява от рано....
  • 2 Суха съчка

    3 0 Отговор
    Надявай се историята се повтаря само като фарс.
  • 3 Пфф

    8 0 Отговор
    Прелъстен и изоставен....
  • 4 3.14К

    4 2 Отговор
    И тия са нагли като македонцие. Имат си име по регистрация, но все посягат към чуждото. Балъков където е напуснал, след него отбора се е разпадал. Магнитски ще се намеси.

    Коментиран от #7

  • 5 ййй

    1 1 Отговор
    И тия играха 1 месец с някъв супер късмет и ся цял живот ще се правят на най-великите смотаняци
  • 6 Футболен фен

    1 0 Отговор
    Най накрая...според мен не става нито за треньор,нито за мениджър.Срахотен футболист,но до там.Ако беше останал по -дълго 1948 ги чакаше същото ,каквото се случи с Черноморец,когато той беше там.
  • 7 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Ти да не си от Фк Тире – МЕНТЕ – Етрополе.

    Коментиран от #8

  • 8 3.14К

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Не. И двата отбора , твоя и на ЦСКА не ги подкрепям. Достатъчно неприятни (съдийски)спомени имам при срещи с тях. За цялата незаслужена подкрепа, която имат спрямо другите отбори, сега им се връща от Лудогорец, който скоро ще ги последва в кармата. Всичко се връща. А днес Цеките вече са в списъка Магнитски, което аз предвидих вчера. (виж 3 реда нагоре). А ти докато говориш за тирета, Литекс и Етрополе, на твоя отбор ще тегне прокобата: отбор евроидиот. Съвет: не пиши повече така и всичко ще се оправи при вас!
  • 9 Хе хе

    0 0 Отговор
    това 1948 е като аврамов хан, непрекъснато движение, кой идва, кой си отива, кой се връща и пак си тръгва. как следят, кои са актулни във всеки конкретен момент не е много ясно.