Last news in Fakti

15 Юни, 2021 10:08 1 291 2

ЦСКА следи национал на Кабо Верде

  • кабо верде-
  • уили семедо-
  • цска-
  • любо пенев-
  • гренобъл

27-годишният футболист е флангови нападател, а през последните два сезона той е бил част от френския втородивизионен Гренобъл

ЦСКА следи национал на Кабо Верде - 1

Националът на Кабо Верде - Уили Семедо, е бил предложен на ЦСКА. 27-годишният футболист е флангови нападател. През последните два сезона той е бил част от френския втородивизионен Гренобъл.

През изминалия шампионат крилото има 30 мача и 7 гола.

Семедо е играл още в Кипър - за Алки (Ороклини), Белгия - за Шарлероа и Рьозеларе, и Румъния - за Политехника (Яш).

Договорът му с Гренобъл изтича на 30 юни. Това означава, че ако ЦСКА го пожелае, ще може да го привлече без пари, твърди "Тема Спорт".

От "Армията" следят ситуацията и с друг футболист от второто ниво във Франция - 29-годишният Браян Пеле от Гинган. Той играе в тима от 2019 година. Преди това юношата на Лориен е бил в Брест и Троа. Любослав Пенев иска да привлече флангови нападатели, защото клубът се раздели с Енрике Рафаел, Жул Кейта и Джером Синклер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гамбия Юнайтед

    2 2 Отговор
    Това е най-черният отбор в Европа. Африка на Балканите
  • 2 Той

    0 2 Отговор
    Може. Как го следи?
    Със СРС или с бинокъл?