Last news in Fakti

16 Юни, 2021 15:30 2 460 4

Арда се падна с тежък съперник в Лигата на конференциите

  • николай киров-
  • арда-
  • лига на конференциите-
  • апоел беер-шева

Момчетата на Николай Киров ще са домакини в първия двубой, който ще се изиграе на 22 юли, а гостуването в Израел ще е на 29 юли

Арда се падна с тежък съперник в Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Българският Арда научи съперника си за втория квалификационен кръг в новия турнир на УЕФА - Лига на конференциите. При първото си историческо участие на тима от Кърджали в Европа, техен съперник ще бъде израелският Апоел Беер-Шева.

Момчетата на Николай Киров ще са домакини в първия двубой, който ще се изиграе на 22 юли, а гостуването в Израел ще е на 29 юли.

Българският тим беше и сред непоставените отбори в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    9 6 Отговор
    Помаци срещу евреи.Интересно!

    Коментиран от #2

  • 2 един от многото

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дельо Хайдутин":

    Кърджалийско и Делиормана изобщо не се помаци а се имат за чисти турци!

    Коментиран от #3

  • 3 Той и Заев

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    се има за македонец,ама не е.
  • 4 888

    4 2 Отговор
    А само педи 30 г. българските отбори в евротурнирите със съперници от Норвегия, Финландия, Турция, Албания, Дания почваха мачовете от 3:0 за нас и нататък отиваха на разгром. А сега с джуджета от Люксембург, Лихтенщайн и Андора ни е нанагорно, просто защото самите ние станахме джуджета! Друг е въпросът Израел какъв го дири в ЕВРОтурнири. Като гледам картата май са в Азия. То всъщност и България на картата е в Европа, ама...