Last news in Fakti

16 Юни, 2021 20:50 2 760 1

UEFA EURO 2020: Селекционерът на Дания с емоционални думи за Кристиан Ериксен

  • каспер хюлманд-
  • дания-
  • евро 2020-
  • кристиан ериксен

Болницата е близо до стадион "Паркен" и вероятно той ще чува шума от трибуните

UEFA EURO 2020: Селекционерът на Дания с емоционални думи за Кристиан Ериксен - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд обяви, че Кристиан Ериксен ще подкрепя съотборниците си от болничната стая в четвъртък за втория мач на състава срещу Белгия от група "B" на Евро 2020.

29-годишният халф колабира на терена в края на първото полувреме на двубоя с Финландия и бе хоспитализиран, за да се възстанови. Агентът му загатна, че той дори може да излезе от болницата и да изгледа срещата на "Паркен", но трябва да бъдат извършени още изследвания, за да може лекарите да установят каква е причината за сърдечния удар.

"Болницата е близо до стадион "Паркен" и вероятно той ще чува шума от трибуните. Мисля, че ще облече националната фланелка и ще гледа мача", сподели Хюлманд преди утрешния мач.

"Всички изглеждат в добро състояние. Имаме силен отбор и сме готови за утре. Ще бъде доста емоционално да се върнем отново на "Паркен". Знам, че ще имаме огромна подкрепа. Трябва да се подготвим за тези емоции и да използваме позитивната енергия. Никой не може да замени Кристиан. Невъзможно е. Той дава ритъм на отбора и сега ще трябва да се справяме без него", добави наставникът на "червения динамит".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помяри

    0 5 Отговор
    ТИЯ ДАТЧАНИ СА ТАКИВА БОКЛУЦИ,ГРОЗИ ОЛИГОФРЕНИ КРИВИ СЛЕПИ НЕНОРМАЛНИЦИ