Last news in Fakti

18 Юни, 2021 01:00 1 550 0

UEFA EURO 2020 Рашфорд: Трябва да напуснем зоната си на комфорт, за да победим Шотландия

  • рашфорд-
  • зона на комфорт-
  • излизане-
  • шотландия-
  • англия-
  • евро 2020

"Това ще е уникален мач и нямам търпение за него", заяви нападателят на Англия

UEFA EURO 2020 Рашфорд: Трябва да напуснем зоната си на комфорт, за да победим Шотландия - 1
Снимка: БГНЕС

Националът на Англия Маркъс Рашфорд сподели преди двубоя с Шотландия, че "трите лъва" трябва да излязат от зоната си на комфорт, ако искат да спечелят срещата.

Селекцията на Гарет Саутгейт започна Европейското с минимална победа над Хърватия, а шотландците загубиха от Чехия с 0:2.

"Това ще е уникален мач и нямам търпение за него. Ще бъде трудно със сигурност. Това ще е двубой, в който трябва да бъдем добри в неща, които са извън нашата зона на комфорт. Шотландия е отбор, който е ефективен в различни аспекти. Ние трябва да сме по-добри от тях и да играем нашия си футбол", заяви футболистът на Манчестър Юнайтед.

Двубоят Англия - Шотландия е в петък от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА