Last news in Fakti

19 Юни, 2021 20:42 2 808 4

UEFA EURO 2020: Гризман: Нищо не ни се получи, не се чувахме заради пълния стадион

  • антоан гризман-
  • франция-
  • евро 2020

Бих казал, че бяхме забравили какво е да играем на пълен стадион

UEFA EURO 2020: Гризман: Нищо не ни се получи, не се чувахме заради пълния стадион - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът за Франция при равенството 1:1 с Унгария Антоан Гризман се оправда за този резултат с пълния стадион в Будапеща и с горещото време в унгарската столица.

"Нищо не ни се получи. Това е първият път, в който играем на пълен стадион, не се чувахме. Това ми напомня малко на Световното първенство, когато страдахме в групите. Ще трябва да се възстановим бързо, да си починем и да победим Португалия. Беше супер горещо, не се разбирахме на терена, свикнали сме с мълчанието по трибуните. Знаехме, че ще ни бъде трудно.

Бих казал, че бяхме забравили какво е да играем на пълен стадион. Те ни вкараха след контраатака. Не знаехме как да се намерим и не успяхме да вкараме положенията си през първата част. Знаем, че разполагаме с пейка, която да направи разликата във всеки един момент. Отзад трябва да сме солидни. Нужно е да продължим да работим и да подобрим две-три неща напред. Вярвам в целия отбор", коментира Гризман след мача.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дундьо

    13 0 Отговор
    Най добре си ходи вкущи ,никой няма да ти дудне...
  • 2 PSG FR

    20 0 Отговор
    Все пак браво за прекрасния гол! От друга страна публиката в Будапеща е невероятна, дано и занапред има такива гледки. Това оправдание звучи нелепо, трябва да се свиква повторно с нормалното!
  • 3 Плас пигал

    21 0 Отговор
    Французите са неприятни, унгарците заслужаваха победата .Впрочем, какви "французи" са това- трима-четирима от целия разширен отбор.
  • 4 Сандо

    3 0 Отговор
    Защо са на терена - да играят футбол или да си разменят махленски клюки?