20 Юни, 2021 10:20 3 140 2

Бивш бранител на Левски разпуска на плажа, още е без отбор

  • начо монсалве-
  • левски-
  • футбол

Испанецът напусна "Герена" по-рано през седмицата заедно с Живко Атанасов

Бивш бранител на Левски разпуска на плажа, още е без отбор - 1
Снимка: Instagram

Испанският защитник Начо Монсалве продължава да бъде без отбор. Бранителят Вече се сбогува със сините, но вместо да се впусне в търсене на нов тим, той се е отдал на семейството си и в момента е на почивка, пише "Тема Спорт".

Фамилията е в испанския курорт Кантабрия близо до Сантандер, където Начо се радва на детето си. Той сподели снимка в една от социалните мрежи от плажа

Испанецът напусна "Герена" по-рано през седмицата заедно с Живко Атанасов. Централният защитник скъса договора си с Левски заради неизплате ни заплати и в момента е свободен агент.

Неговият колега в сърцето на отбраната Живко Атанасов набързо си намери нов клуб, преминавайки В Черно море. Монсалве обаче очевидно не иска да бърза с избора си и ще изчака поне до края на месеца.

Бранителят записа 12 участия във всички турнири за сините, в които реалазира едно попадение.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уточнение

    2 0 Отговор
    Кантабрия не е курорт, а автономен регион в Испания, каквито са Каталуня, Андалусия и т. н. Сантандер е главният град на региона. Престанете да пишете откровени глупости....
  • 2 антрашпиц

    2 0 Отговор
    То обикновенно,който мине през Левски,после е без отбор...