Last news in Fakti

20 Юни, 2021 19:00 1 524 2

Болоня чака отговор от ЦСКА за Антов до края на следващата седмица

  • валентин антов-
  • болоня-
  • серия а-
  • цска

"Рособлу" не са склонни да извадят 3 млн. евро за национала, каквата беше първоначалната договорка

Болоня чака отговор от ЦСКА за Антов до края на следващата седмица - 1

Болоня иска да задържи Валентин Антов в състава си и за следващия сезон. "Рособлу" не са склонни да извадят 3 млн. евро за национала, каквата беше първоначалната договорка с ЦСКА.

Антов трябваше задължително да влезе в 8 мача, за да трябва Болоня да го откупи задължително.

Италианският клуб обаче смята, че защитникът е перспективен и иска да разчита на него и за новия сезон, пише "TuttoBolognaWeb". Болоня предлага на ЦСКА да вземе играча под наем срещу 500 хил. евро и през следващото лято да го откупи срещу 3 млн. евро.

"Хрътките" чакат отговор от ЦСКА до края на следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Walter Popov

    1 0 Отговор
    ЦСКА - София вече е собственост на Валтер Папазки, койт е излежал 20-годишна присъда за поръчка на убийство! Той ще търси 4 млн. € за Антов, а щом Болоня не плати - явно Гриша Ганчев ще плати? Нали обяви, че взел 500 хил.€ наем и чака 4 млн. € за Антов!? Престъпниците в наши дни имат пари, а и ДПС в лицето на бай Юлиян Инджов - ага ще помага. Христо Стоичков и той винаги ще прати 2-3 млн.€ за любимия си отбор, няма проблеми! Нещо стинките не стигат за нов стадион, но важното е да се работи правилно.
  • 2 Капацитет

    1 0 Отговор
    Тоя уж много силен, но не дават пари за него. Същото и с Али Соу, който с изтичащ договор отиде в Русия за жълти стотинки наем.