21 Юни, 2021 09:52 3 619 3

Тежки минути е имал вчера един от шефовете на Левски

  • йончо арсов-
  • левски-
  • футбол-
  • школа-
  • цска-
  • елитна група до 15 години

Той е бил приклещен за обяснение от гневни родители след загубата с 1:3 в дербито с ЦСКА във втората фаза на Елитната група до 15 години

Тежки минути е имал вчера един от шефовете на Левски - 1

Тежки минути е имал вчера един от шефовете на Левски – директорът на „синята“ школа Йончо Арсов. Той е бил приклещен за обяснение от гневни родители след загубата с 1:3 в дербито с ЦСКА във втората фаза на Елитната група до 15 години.

Този тим от „Герена“ бележи страхотен срив, след като в момента има 2 победи, 2 равни и 2 загуби при голова разлика 9:9. Отборът се провали и в турнира за Купата на БФС. Не така стояха нещата в редовния сезон, когато „сините“ доминираха, а в битките с „червените взеха с 1:0 и 2:0. Затова родителите не успели да преглътнат вчерашното фиаско. Първото полувреме завърши 1:1, но след почивката „сините“ бяха размазани от съперниците си, които ликуваха след попадения на Милен Георгиев и Георги Христанов. Веднага след срещата част от родителите се отправили към Арсов и Данаил Иванов, който единствен от главните треньори оцеля на „Герена“. Двамата обаче видели, че нещата не вървят на добро и се изнизали към общежитието, но не успели да стигнат до там, защото били пресрещни от друга група недоволни, която им устроила засада. „Случват се и такива неща“, било единственото свестно обяснение, което дал Арсов.

Иначе на „Герена“ се похвалиха и с победа над „червените“ с 1:0 при юношите до 17 години, както и успех със 7:1 над Витоша при старшата възраст. От началото на годината обаче като цяло има спад в представянето на ДЮШ. Арсов обаче не може да бъде пипнат, защото също като Петър Хубчев е подписал със „сините“ с германски паспорт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ops

    4 0 Отговор
    От статията излиза, че за да бъдат зачитани работните ти права в България, е нужно да подпишеш договор с чужд паспорт?!?
  • 2 xXxX

    3 1 Отговор
    По-голяма глупост не бях чел скоро, а преглеждам и политическите новини. Браво!

    Само идиот може да се интересува от резултати на мачове в школите. Освен, ако:

    1. Мама и тати на някой нескопосаник, за който са платили броили 2-3к не са го пуснали да играе, са се почувствали измамени; или

    2. И тия мачове не са ги пуснали в някои азиатски сайт за залагания.

    Тогава разбирам..
  • 3 Гост

    5 0 Отговор
    Така е защото целта е победа в мачовете, а не изграждане на футболисти! Т.н. "грандове" привличат в редиците си деца от цялата страна, като критерий е моментното състояние на детето - високо, бързо, здраво, с мъжка физика, многократно превъзхождаща наборите му и що годе прилична техника за възрастта! След множество победи деца и родители си "вярват", че са дъ бест, но в един момент връстниците им ги догонват по физика и предимството се.... изпарява! Затова са виновни всички - ръководства, треньори, родители, дори и самите деца, които си мислят, че без особени усилия ще пожънат успехи в бъдеще. Когато станат на 18 са неподготвени и далече от изискванията на мъжкия футбол, където никой не го интересува с какви резултати си бил и какви титли имаш, като дете и юноша, а дали си готов да се включиш в битките при мъжете! Твърдя го, като баща на дете футболист!