Last news in Fakti

21 Юни, 2021 13:14 6 251 14

Дори и малцината фенове на Левски, вярващи на Диксън, получиха неприятна новина

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • джоузеф диксън-
  • синя приказка

Профилът „Синя Приказка“ във „Фейсбук“, който в последните месеци спечели доверие с достоверните си информации, разкри важен момент от последните преговори между „сините“ и англичанина

Дори и малцината фенове на Левски, вярващи на Диксън, получиха неприятна новина - 1
Снимка: БГНЕС

Дори и малцината фенове на Левски, които вярват във възможността Джоузеф Диксън да спаси финансово закъсалия клуб, получиха неприятна новина. Профилът „Синя Приказка“ във „Фейсбук“, който в последните месеци спечели доверие с достоверните си информации, разкри важен момент от последните преговори между „сините“ и англичанина.

От публикация в социалната мрежа става ясно, че привържениците на Левски ще трябва да треперят още две седмици. Самият Диксън обявил пред ръководството на клуба, че до преди 5-6 юли няма да успее да събере необходимите документи за учредяване на обявената българска компания, която да придобие акциите на „сините“. Както е известно, преди време беше обявено, че 6 юли е денят Х за клуба от "Герена". Сега обаче става ясно, че и дотогава сделка няма да има.

Вчера Джо Диксън излезе с отворено писмо, в което заяви, че все още не е получил договора за прехвърляне на собствеността. „Синя Приказка“ твърди, че контрактът от страна на Левски е готов. Изпращането му обаче се бави, защото хората в клуба все още проверяват някои неща.

„И още една подробност - както знаете едно от условията на Левски е Диксън да преведе първоначална вноска. Самият Диксън каза, че докато не вземе акциите, няма да превежда пари. От Левски е измислен юридически начин как да се случи всичко в един и същи ден - той да получи акции, и да преведе първоначална вноска. И Диксън е уведомен за това“, допълва профилът във „Фейсбук“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе кой луд ще дойде да инвестира тук

    38 4 Отговор
    Освен това, ако заплатата на Наско, не е такава каквато той иска, Диксън-миксън да си отива отдето е дошъл!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ха ха ха

    48 12 Отговор
    престанете да пишете за този смешен отбор, копиращ и петнящ името на Апостола ! Ако държавата и институциите работеха, много отдавна тези нямаше да съществуват, не под тази форма и с това име ! Всички които присъстват в този отбор под една или друга форма (не визирам феновете), са мошеници/крадци/нищоправци с по 4 дена трудов стаж !

    Коментиран от #5

  • 4 Хъм

    35 0 Отговор
    Защо този Остап толкова иска да ги "придобие" тези акции ?? Кой, кого клати и защо?
  • 5 Защо бе

    23 8 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха ха":

    Армия нямаме ама армейски отбори колкото искаш! Влакове нямаме, ама железничари ухууууу!

    Коментиран от #8, #13

  • 6 555

    30 5 Отговор
    Будалкат ги до изборите и после чао. Тоя Диксън сигурно е човек на Пеевски или мутрата
  • 7 рамбо

    36 2 Отговор
    пускайте ги тия акции по куриер обратно към Дубай, това му е спасението на Раев, за да не го съблекат на Герена скоро. Другия вариант е да ги даде на Боко, то и без туй това беше първото желание на Черепа
  • 8 Ха ха ха

    31 3 Отговор

    До коментар #5 от "Защо бе":

    пичага, няма как да се засегна, защото не съм от Цска, и от никой друг отбор ! За мен футболът е смешна игра, губеща първоначалния си замисъл в последните 10 години ! Тук нащо смешно БеГе първенство не заслужава да го споменаваме под името футбол и т.н ! Ако трябва да бъдеш честен и прям, сините балъци не трябваше ли много отдавна да са последвали съдбата на червените !?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Миро

    28 1 Отговор
    Виждал съм с очите си банкова гаранция на един цървул който има един таралясник ,ризата на гърба си и джоб пара. За милиони. Да вярваш в банкова гаранция значи си много тъп. Тези номера вървяха но преди 20-30 години. Тези ни мислят за туземци и това е обидно. Хората с пари имат друг стил на работа който няма нищо общо с тези господа. Написах господа но те не са никакви господа . Успех с преговорите и дано да греша.
  • 11 Тарильома

    15 5 Отговор
    На цигания намирисва. Какво да правиш, подуенските цигани се пазарят с британски циганин за парите на неизвестни американски цигани.
  • 12 Да съблечеме Наско,дорде е време...

    12 5 Отговор
    Да спасиме ЛЕВСКИ СОФИЯ овреме !
    Защото на мен ми дреме ! Тръгнете синьо
    племе !.....
  • 13 Левски нямаме

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Защо бе":

    Обесиха го.Но Левски отбори,колкото искаш
  • 14 hmhmhm

    4 2 Отговор
    От цялата работа ще остане един DICK на SUN - демек , преведете си ... късмет