Last news in Fakti

22 Юни, 2021 10:56 2 840 12

Кирил Ивков: Направо да бият един шут в задника на Диксън и да го няма!

  • ивков-
  • левски-
  • вяра-
  • диксън-
  • сираков

"Изобщо нямам вяра в него", заяви легендата на Левски

Кирил Ивков: Направо да бият един шут в задника на Диксън и да го няма! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Кирил Ивков стана на 75 години вчера. Той коментира ситуацията около „сините” и смяната на собствеността, като Ивков не изрази надежда около Джоузеф Диксън, пише "Мач Телеграф".

"От последния ми разговор с вас, който беше в деня преди пресконференцията на Джоузеф Диксън на „Герена“, не съм ходил на стадиона и се информирам само от медиите какво се случва. Не знам този англичанин, докога ще го чакат. Направо да му бият един шут в задника и да го няма. И аз съм от тези, които изобщо не му вярва”, коментира Ивков.

"Чувам че Наско Сираков имал План Б, но не знам какво включва този план. Дано поне да останем в Първа лига и през следващото първенство. Чувам, че вече има мнения сред феновете да ходим по аматьорските групи, но аз дори не искам да си помислям за такъв вариант. Мястото на Левски е само и единствено в Първа лига. Докато няма по-добро решение за клуба, съм готов да изтърпя още един сезон като предишния, пак да сме в средата на класирането, но не и да видя Левски в аматьорските групи. Аз винаги съм вярвал на Наско Сираков. Знам, че той е човек, който по принцип не си оставя каруцата в калта, но вече наистина съм притеснен от всичко случващо се и не знам какво да мисля“, каза още двукратният футболист номер 1 на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханс

    34 2 Отговор
    Диксън не е виновен, а сирака че обяви таз смешна новина пред цяла България. Левски вече ще бъде един посредствен отбор кретащ в долната половина на таблицата. За съжаление
  • 2 Но нюз гуд нюз

    18 2 Отговор
    Сираков и Божинов що не си дадат личното МПС без пари също както иска Диксън от Сираков да му даде акциите Диксън ако има сериозни намерения ще депозира 150-200 млн в българска търговска банка на свое име или на фирмата която е регистрирал в България ще купи няколко играча и после ще дава пари само при постигнати добри резултата 3т.,1т.,0т. и акциите ще стоят в трезор на банка на името на ПФК Левски за какви стадиони за какви молове се фантазира

    Коментиран от #12

  • 3 Съдията Дред

    17 2 Отговор
    Любимият лаф на мошениците е, че докато има овце, ще има и кой да ги стриже. След като очевидно става дума за инвестиция, а не за спонсорство, защо никой не се запита, дали това което иска Дик сън /знаем само общи приказки за това, но на Кабриото трябва да знаят повече/, та дали тока което иска е изпълнимо ?
  • 4 Да се бие шута и на

    20 0 Отговор
    Наско смешика дето кълве на гола кука.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 5555

    17 2 Отговор
    Каквито са ни инвестициите в цялата държава такива са ни и във футбола - никакви. Докато не се сложи законът над всичко скоро няма да се оправим. Какъв Лески какви пет лева, тя държавата заминава..//
  • 7 Хаха

    14 4 Отговор
    И аз да кажа : Закриваааай обора !
  • 8 Ивков Кирчо

    5 3 Отговор
    Ами дай от твойте пари и парите на сина ти, та да спасите Левски.
    Доста полапахте и вие от тоя клуб, а ние си даваме парите, кой колкото може да може Левски да го има. На мен също ми омръзна да заделям за Левски, но ако не стане сделката, пак феновете ще трябва да вади е пари. Казвам феновете, не агитките.
  • 9 Гражданин

    1 0 Отговор
    Не е въпроса в коя група ще играе Левски, а дали ще живее ...
    Но хората с прости и не разбират, че живота е по-важен.
    Ако някой има едни 40-50 милиона нека да ги даде, за да плати дълговете на тези които похарчиха парите и да спаси Левски.
  • 10 ghost

    3 0 Отговор
    Диксън е измамник.Иска да вземе клуба без пари.То му личи.Паляк!
  • 11 И омекотител

    1 0 Отговор
    Това е част от пералнята! Прането се позабави със санкциите по закона "Магнитски", ама бандитите пак ще намерят вратичка и ще пуснат пералнята. Сега процесът се нарича предпране или накисване!
  • 12 Жоро

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Но нюз гуд нюз":

    И как точно ще си върне тия 150-200 милиона? С успехи в Шампионската лига ли? Трябва да е луд някой да даде такива пари ,защото е ясно,че никога не може да си ги върне,камо ли да е на плюс. С успехи няма как да стане ,освен ако Левски не спечели шампионската лига. С футболисти също- тия куци коне не струват дори 10 пъти по-малко.