22 Юни, 2021 20:24 1 397 6

Бербатов: Целта ми е да дам "оръжията" на хората, а те да си направят избора

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • кампания

"Няма да има проблем да си продължа по моя път. Аз съм брутално откровен", каза кандидатът за президент на БФС след среща със софийските клубове

Бербатов: Целта ми е да дам "оръжията" на хората, а те да си направят избора - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният български нападател Димитър Бербатов продължава обиколката си из страната, за да се среща с представители на клубовете и да разговаря с тях относно наболелите теми във футбола ни. Днес бившият нападател на Манчестър Юнайтед сподели идеите си пред софийските клубове, а след това отговори на въпроси на медиите.

"Това, което споделям на хората, съм го казал и на всички други. Проблемите се препокриват. Става добър диалог. Аз съм далеч от мисълта, че знам всичко, бих искал да взема нещо, да открадна, да ми предложат нещо. Но за да разбера техните проблеми, те трябва да ми ги кажат", заяви Димитър Бербатов, който е кандидат за поста президент на Българския футболен съюз.

"Ние си работим по план, раздаваме декларациите, но после никой да не идва да ми говори за футбол, ако не избере промяната", каза той.

"Дали е подценяване, или не, не знам. Аз не мога да си преведа всъщност какво значи "Не съм таргет". Няма проблем, всеки си има право на мнение и да вижда нещата, както той си прецени. Щом така е казано, значи човекът не знае какво да каже и се измъква по този начин", допълни Бербатов.

"Сега е лесно, като виждаш, че си опрян към стената и искаш да правиш нещо. Но се съмнявам, че ще тръгнат да го правят", заяви бившият футболист.

"Хората не знаят какъв инат съм. Затова съм успял. Сега е ново поприще, различни трудности. Целта ми е да дам "оръжията" на хората, а те да си направят избора. Няма да има проблем да си продължа по моя път. Аз съм брутално откровен. Ние не сме близки, не сме приятели, но това не означава, че няма да съм коректен", обясни Берба.

"Аз винаги съм си оптимист, дори когато знам, че нещата не са както трябва. Как беше - готви се за война и очаквай мир", допълни Бербатов.

"За момента с нищо не сме по-различни от предишното поколение. Не сме доволни. Сега идваме ние - нещо се случва, всички отново чакат промяната, но каква е гаранцията, че ние няма да сме като тях? Няма гаранция. Но ще го разберем само ако тръгнем да правим нещо", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХС и ДБ вицепрезидент и президент

    5 2 Отговор
    Бербатов ако не го бяха взели в Леверкузен щеше още да е в ЦеСеКа ЦСКА Бербатов е добър футболист защото на терена се играе и мисли а не се говори както е казано по делата им ще ги познаете
  • 2 Бисер

    11 3 Отговор
    Няма да забравя как се отказа от националния отбор.Този голям,голям българин
  • 3 Го4о

    7 3 Отговор
    Бербатов с нахалството си за този пост става все по противен! По добре ще е да се съсредоточи към "Пирин" Благоевград и повече да НЕ се показва!
  • 4 777

    7 2 Отговор
    Барби, не си дорасъл!
    Няма нито интелект, нито мъжество!
    С тия квартални татуси приличаш на келеш!
  • 5 тцтцт

    1 1 Отговор
    Като ви чета коментарите и разбирам, че българина наистина е свикнал да скланя глава и да си търпи до безкрай .... ми като не го изберат него ще си продължат по старо му и ще си гледате аматьорския корумпиран футбол, ще си гледаме европейски и световни без България, ще си псуваме и ще си търпим, а след някоя друга година може и футбол да няма вече в България.... и затова всичко друго в България замира, защото никой не иска промяна , защото си оставяме спорт , култура, здравеопазване , образование и още какво ли не някой да го съсипва...на всички отборчета из цялата страна само мога им кажа после да не ревете...
  • 6 Бай Ставри

    1 1 Отговор
    Колкото успехи постигна с националния отбор толкова и ако стане шеф на БФС.От Бербатов шеф на БФС не става, най- много треньор на бистришките тигри или Етрополе го виждам, ама ако сам си плаща заплатата.