23 Юни, 2021 09:56 2 595 6

Еуфория на "Армията": Спонсор влива огромна сума в бюджета на ЦСКА

  • цска-
  • спонсор-
  • уинбет-
  • winbet

Досегашният най-голям спонсор на клуба - А1, ще продължи сътрудничеството си с ЦСКА

Еуфория на "Армията": Спонсор влива огромна сума в бюджета на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Новият генерален спонсор на ЦСКА - WINBEТ, ще дава по 4,5 милиона лева на клуба на сезон. Това ще е почти половината бюджет на отбора, ако приемем, че той отново ще е около 12 милиона лева.

Логото на букмейкърската компания ще стои отпред на фланелките на футболистите. Досегашният най-голям спонсор на клуба - А1, ще продължи сътрудничеството си с ЦСКА.

Най-яркото рекламно лице на WINBET е акционерът в ЦСКА Христо Стоичков, чиято роля в клуба може да стане много по-сериозна в следващите месеци.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 2 Отговор
    Колелото на живота. Това което е било отдолу винаги идва горе. И обратното. А "обратното" досега вече 30години бяха Уефски.
  • 2 Супер

    9 3 Отговор
    И колко от мачовете на "арамейците" ще трябва да завършат както иска уинбет?

    Коментиран от #4

  • 3 ВЕКОВНИ

    2 5 Отговор
    Чудесен подарък от WINBET за вековните от Ловеч и оранжевите гвардейци !

    Коментиран от #6

  • 4 Съдията Дред

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Супер":

    Има ли друг вариант ? Пък и все едно да питаш колко обръщалки ще има на Кабриото. Миналият сезон в 9 техни мача заложих именно на такъв развой, в 6 от случаите познах. Баланса е яко в моя полза.
  • 5 парите потъват

    2 1 Отговор
    Какъв е тоя спонсор ? Какво произвежда за да дарява толкова ? Каква е ползата от неговото "производство" за обществото, здравето, децата, просперитета на България ? Какви печалби генерира и какви данъци плаща ? Или това е поредния "спонсор" дето пере немъчени "кървави" пари ?
  • 6 Батков

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВЕКОВНИ":

    А пък Илиана Раева дава само на Наско, а на подуЯнци-не!