Last news in Fakti

24 Юни, 2021 09:23 1 297 0

COPA AMERICA 2021: Бразилия надви Колумбия трудно

  • копа америка 2021-
  • бразилия-
  • колумбия-
  • 2:1

Първото попадение за "Селесао" дойде след скандално решение на съдията Нестор Питана и дори намесата на ВАР зачете попадението

COPA AMERICA 2021: Бразилия надви Колумбия трудно - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бразилия продължава да побеждава в своята група В на Копа Америка, след като записа победа с 2:1 над Колумбия след обрат.

Изравнителното попадение за "Селесао" дойде след скандално решение на съдията Нестор Питана и дори намесата на ВАР зачете попадението.

Колумбия изненада Бразилия и поведе в резултата още в 10-ата минута с попадение на Луис Диас. Бразилците имаха тотално превъзходство в притежанието на топката по терена, но така и не успя да стигне до изравнително попадение до края на първото полувреме.

През втората част бразилците натиснаха още по-сериозно, а това беше подпомогнато с включването в игра на Роберто Фирмино. Неймар беше близо до гол в 66-ата минута, когато заобиколи вратаря, но озовал се на празна врата уцели гредата.

Колумбия беше пробита четвърт час преди края при спорни обстоятелства. Топката се удари в съдията Нестор Питана, който изглежда щеше да даде сигнал за спиране на играта, но вместо това той остави топката в притежание на бразилците. Колумбийците обаче бяха спрели за миг да играят. От това се възползваха техните съперници, последва центриране на Лоди и Фирмино се разписа с глава.

Ситуацията беше прегледана с ВАР, но попадението беше зачетено. След това играта беше изключително накъсана от множество нарушения и се наложи да се играят 10 допълнителни минути. В самия край на добавеното време Каземиро вкара победния гол с глава, след като засече центриране на Неймар от корнер.

С този успех Бразилия събра девет точки от три мача в групата си на Копа Америка. Колумбия остава на второ място в групата с актив от четири точки от четири мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА