Last news in Fakti

25 Юни, 2021 07:07 3 354 0

Перес избра новия капитан на Реал Мадрид и разкри куп подробности около бъдещето на клуба

  • флорентино перес-
  • реал мадрид-
  • зинедин зидан-
  • футбол

Раздялата със Зидан бе по негово желание. Той мечтае да поеме Френския национален отбор

Перес избра новия капитан на Реал Мадрид и разкри куп подробности около бъдещето на клуба  - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде безкрайно любопитно интервю по наболели теми, касаещи пряко “Белия балет” пред микрофоните на испанската медия “El Trasinstor”.

В разговора Перес засяга темата за нов капитан, имената на Мбапе и Холанд, кои играчи ще бъдат пратени под наем, както и подробности по раздялата със Зинедин Зидан.

“Раздялата със Зидан бе по негово желание. Той мечтае да поеме Френския национален отбор. Аз вярвам, че ще успее да го постигне. Все още го обичам и ако някой ден реши да се завърне в Реал, то тук винаги ще бъде добре дошъл”, заяви Перес по темата с раздялата между “кралския” клуб и Зидан.

“Мбапе е един от най-добрите играчи в света в момента. Знам какво искат да чуят феновете, но няма да говоря за други играчи, извън нашите. Просто не е уважително. Същото се отнася и за Халанд. Няма да говоря повече за тях”, добавя леко раздразнен Перес по въпроса за бъдещите трансфери.

“Категорично Марсело остава! Той ще бъде нашия капитан през следващия сезон. Почти невъзможно е да се намери ляв бек като него. Той и Роберто Карлош са най-добрите в историята”, разкрива още собственика на Реал.

“Ще изпратим няколко играча под наем. Брахим Диаз например е почти договорен с Милан. Ако преценим, че няма да е нужен през новия сезон, той ще отиде да се обиграва в Италия”, добавя Перес в интервюто.

Фабрицио Романо съобщава, че договорката между Реал и Милан ще бъде за наем плюс опция за откупуване след края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА