Last news in Fakti

25 Юни, 2021 12:27 5 512 36

Все повече проличава, че Диксън е менте, а цесекарите спукаха левскарите от майтапи

  • джоузеф диксън-
  • левски

Оказа се, че проектът за нов стадион на Левски, показан от британеца, е правен преди 4 години за забавление

Все повече проличава, че Диксън е менте, а цесекарите спукаха левскарите от майтапи - 1
Снимка: БГНЕС

Чрез видеоклип кандидат-собственикът на Левски Джоузеф Диксън показа как би изглеждал новия „Георги Аспарухов“ и пространството около него. Англичанинът обеща да инвестира 240 милиона евро, след като придобие собствеността върху клуба.

Само за минути видеото бе качено на сайтове и в социалните мрежи и предизвика хиляди коментари, пише "Мач Телеграф".

Най-голяма част от съмненията и атаките срещу Диксън дойдоха още заради първите кадри, показващи палми в началната визуализация на клипа. Други коментари бяха предизвикани от автомобилите на клипа, които бяха с ляво движение. Именно такова е то в Англия и това вероятно се дължи на факта, че Диксън идва от Великобритания.

Стадионът наподобява визията на "Парк де Пренс" в Париж. Сериозно впечатление прави и основната сграда на мола в клипа, за която очевидно е използван готов стар проект. Според различни данни в мрежата той е на 4 години. Планът е достъпен на платформа sketchup.com и е публикуван през 2017 година. За него се твърди, че е проект на търговски център SM City Monumento в Колокан сити, Филипините. Има и подробно описание за това какво трябва да представлява търговският център. В края на материала авторът е уточнил, че не става дума за реален проект, а само за забавление. „Моля, не крадете моите проекти или ме цитирайте, ако ще го използвате“, пише авторът.

Стадионът, изобразен като бъдещ дом на Левски от Диксън, всъщност носи името "Кинг Палас Стейдиъм" и е с капацитет 78 000 зрители. Въпросната картинка е направена от испанеца Микаел Кинтела, като е добавена информацията, че проектът е базиран на стадиона на Пари Сен Жермен "Парк де Пренс".

В социалните мрежи голяма част от „сините“ фенове нападаха проекта на британеца, докато привържениците на ЦСКА спукваха опонентите си от подигравки.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синю Сърдце

    25 48 Отговор
    Не е вярно ! Всички ни завиждат за прекрасният проект и шампионското бъдеще на Левски !

    Коментиран от #7

  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    84 2 Отговор
    От богаташ с две фирми за по едно Евро и с кола рент а кар - толкова !!

    Коментиран от #23, #36

  • 3 пурко

    49 2 Отговор
    Цялата идея на това менте е, че очаква покрай футболния стадион някой да му подари терен за МОЛ, даже са уточнили, че МОЛ-а ще е поне 50 000 кв.м... За да се събере, ще му трябва парцел поне 100 дка. Смятайте колко струва това по пазарни цени.. Тъй че Диксънчо не е толкова прост, очевидно се разчита на левскарското лоби тук и там във властта
  • 4 Левски 1914

    15 41 Отговор
    И защо ще се смеят феновете на ФАЛИРАЛИЯ отбор те имат стадион но НЯМАТ ОТБОР. Викат за тези дето ги млатиха с любимимия номер на техния любимец Стоичков 8 - 0.

    Коментиран от #20

  • 5 Хаха

    44 4 Отговор
    С този Дики казанската афера изглежда като зле скроена самодейка. Отбора с плешивия стадион продължава да ни спуква от смях.
  • 6 ГЕРЕН

    27 7 Отговор
    ТО НЕ ТОЛКОВА ДИКСЪН КОЛКОТО СЛАВИСТЧЕТО БЛАГОТО. ТОЙ ЗАБЪРКА ВСИЧКО. ПРАВИ СЕ НА ПОСРЕДНИК.И ВСЕ ПАК И НЕ НА ТАКОВА НИВО МОЖЕ И ДА СТАНЕ НЕЩО. ДРАЗНИ МЕ ТОВА, ЧЕ МНОГО
    СЕ ГОВОРИ А МАЛКО СЕ ВЪРШИ. И
    С ПРАВО ОТ ТИРЕТО СЕ БЪЗИКАТ.
    А ЗА ТЯХ КАКВО?!?? РАЗБИХА БГ. ОТБОРЧЕТО И ГО НАПРАВИХА НА
    ЧУЖДЕСТРАНЕН. ДОРИ КЕЙПТЪНА
    И ЗАМЕСТНИКА МУ СА ЧУЖДИ.
    ТОВА Е ПАДЕНИЕ. Е ТОВА Е ЗА БЪЗИК.....
  • 7 Готин

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Синю Сърдце":

    Харесва ми чувството ти за хумор!
  • 8 отстрани

    8 4 Отговор
    Ако успеем да погледнем безпристрастно отстрани на случващото се, се вижда, че се гради върху плаващи пясъци. А това рано или късно ще се се срути.
    Не мисля, че е възможно "инвестиционен фон", още повече от страна, която и е все тая къде ще вложи парите си, да РАЗВИВА българския спорт, в частност - един от най-големите български футболни клубове - еталон, образец са подрастващото поколение.
    Основата е плаващи пясъци, защото всеки инвестиционен фон очаква да има възвръщаемост на инвестициите си. За него е важно единствено и само паричното изражение на инвестицията. Без значение, за морала на който спорта учи.
    След абдикирането на държвата от българския спорт (изключително грешна политика), всички собственици на водещите ни клубове дават от собствения си джоб за развитието на спорта. Никой и не си прави сметката, че ще е някога на печалба.
  • 9 гундий шофьора

    21 1 Отговор
    само Динамо-Подуяне
  • 10 Подуене

    12 11 Отговор
    Ох тирето ах тирето чакаме го ето
  • 11 Егаси държавата сме, щом се оставяме

    29 1 Отговор
    Един пубер да ни манипулира. Според мен обаче никой не му вярва, а всичко е една занимава на медиите и елементарно оправдание на съществуването си за Сираков,че уж прави нещо.
  • 12 Джоузеф

    17 3 Отговор
    Какво менте бре, нъл тряа да преперем на баце шкафа, ама първо да минат магнитските бури
  • 13 Питащ

    11 10 Отговор
    Драги коментиращи или направо тролещи, вие гледахте ли интервюто с Диксън? Никъде не каза, че ще инвестира, защото ще спасява, развива или обича Левски. Обясни го много разумно и без никаква емоция. Важен е МОЛ-а, а стадиона е второстепенен. Да, ще използва марката Левски, колкото да взема разрешение. От там ще издържа и клуба. Това е бизнес, а не чисто футболен проект. Правете разлика.

    Коментиран от #14

  • 14 Реалист

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "Питащ":

    И още нещо - дори да приемем, че проекта вземе, че на 100% се реализира. Какво ще гарантира, че след 2-3години, собствениците няма да решат, че издръжката на ФК Левски е нерентабилно, отделят ФК Левски от МОЛ и препродатат само ФК Левски?
    Което май е и целта де... за съжаление.

    Коментиран от #17

  • 15 Плюс-минус

    16 1 Отговор
    Не разбирам от футбол и бизнес, но като гледах как неадекватно се държи на едно тв излъчване, стана ясно, че всичко е пунт и пластика.
  • 16 Чичо Митко

    33 0 Отговор
    Благо Джизъса води бизнесмен който ще инвестира в Левски 240 милиона лева ? Благо Джизъса ! По реално звучи Пинокио да е от желязо! Наско няма идея какво прави и говори само глупости и обещания. Досега не съм видял да е направил каквото и да е за Левски. Титаник плува към айсберга , но поне с класа и музика!
  • 17 Питащ

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Никой нищо не гарантира. Самият Диксън каза, че след време може да продаде проекта. Едва ли би разделил мол-а от отбора, щото едва ли има някой да вземе само отбора и да се лиши от златната кокошка. Но дори и да стане това все пак е нещо. Щом някой плаща значи иска да го развива. Нека да видим докъде ще свърши всичко това, пък после ще го мислим. Емоционално не се връзват нещата, но икономически и логически - да.
  • 18 4545

    15 0 Отговор
    Футболните фенове са долна непотребни тор, кир и кал, която политиците упоребиха срещу нас
  • 19 Дани

    13 0 Отговор
    Обидно е дори ,че го отразявате...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Наложително

    9 0 Отговор
    Какво означава,че държавата е абдикирала от българският спорт? Да налива пари в частни дружества а ръководителите им да ходят на сафари в Африка докато отборът им има важен мач? Да им плащат собствениците на клубове щом са такива будали. Държавата трябва да се грижи за масовия спорт сред подрастващите защото там той е здраве и възпитание и да не дава и стотинка за професионалния спорт. Нека професионалните спортисти да си изкарат милиони с постиженията от стимулантите но не за наша сметка да им плащаме.
  • 22 Въпрос

    6 0 Отговор
    Стадионът и земята около него държавни ли са или на отбора? "Инвеститорът" да не го заблуждават и той да си прави криви сметки?
  • 23 Влади Ангелов

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Левскари , Емил Велев ясно го каза. На чисто трябва да се тръгне за да се спре с тази гавра

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 СКАЦ

    6 0 Отговор
    Не съм привърженик на синия отбор, но от 100 километра се вижда, че тоя сополак е подставено лице, чрез което ще завъртят някоя схема и всичко ще приключи зле за Българския футбол. При обстойно търсене в интернет не може да се намери информация нито за финансовото му състояние нито за бизнесите му с изключение на една чуждестранна статия за това как ще купува ФК Левски (копирана от български сайт). Даже и за български бизнесмени като се потърски "Net worth" излизат резултати, но за този - абсолютно нищо(и ще инвестира 250 млн. Тъжно ми се струва бъдещето на отбора носещ името на най-големия Български герой.
  • 26 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Влади Ангелов":

    Ами нека Емил Велев да каже кой ще плати задълженията и как се влиза директно от В група в новата лига?

    Коментиран от #32

  • 27 Събличане Събличане Събличане

    6 1 Отговор
    И Изчегъртване на Раев и Ревльото !!!
  • 28 ДиксънГейт !!!

    8 0 Отговор
    СРАМ ме е, че съм левскар !
    Станахме за смях чак до Мадагаскар !

    Коментиран от #33

  • 29 Хихи

    8 1 Отговор
    Говеда ще ядете големия Диксън.Тоя и краварник няма да ви направи
  • 30 ДиксънГейт !!!

    5 1 Отговор
    СРАМ ме е, че съм левскар !
    Станахме за смях чак до Мадагаскар !
  • 31 С този МОЛ !

    5 2 Отговор
    ЛЕВСКИ си вкара автогол !
  • 32 Бай Стою касапина

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Левски 1914":

    Емил Велев да казва каквото си иска. А аз ще ти кажа, че днес пак си пропуснал да си вземеш медикаментите. Пий ги тия хапове бе човек, че ставаш за смях повтаряйки едно и също като латерна.
  • 33 Левскар

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "ДиксънГейт !!!":

    От какво се срамуваш бе юнак.Какво губи Левски от този проект.Ако стане стане ако не здраве да е.
  • 34 Кухорог

    1 0 Отговор
    Диксън вижда умствения капацитет на ГейАрена и си прави пишк@ с тях.
  • 35 чичо

    3 0 Отговор
    Абсолютно очакван край на поредното пребиваване на Илияна Раева и съпругът и в "Левски"! Всъщност, то май Сираков се водеше мъж в това семейство, ама.... Много и се искаше на Илиянчето да се барне първа дама на футбола, но болната и амбиция само доказа смехотворността на Сираковите мераци! Жалко! Като си помисля колко години съм плащал синя членски карта.....
  • 36 Мене

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Кажи им го.