Last news in Fakti

26 Юни, 2021 20:27 1 889 0

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с Марсиал и ван де Беек

  • манчестър юнайтед-
  • ван де беек-
  • марсиал-
  • продажба-
  • трансфер

Андреас Перейра и Диого Далот, които играха под наем в Лацио и Милан, също ще бъдат продадени през лятото

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с Марсиал и ван де Беек - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед може да се раздели с четирима играчи през това лято, в случай че получи достатъчно изгодни оферти за тях. Според ESPN под сериозна въпросителна е бъдещето на две от големите имена, за които клубът в различен момент похарчи доста пари. На тезгяха са поставени Антони Марсиал и Дони ван де Беек. Различни клубове и агенти вече са отправили запитване за тях и според източника са получили отговор, че всеки има "реалистична цена“.

Юнайтед плати 40 милиона паунда за Ван де Беек през миналото лято, но той имаше доста труден първи сезон на "Олд Трафорд" , в който започна като титуляр едва в четири мача в Прмеиър лийг, а контузия го извади и от състава на Нидерландия за Евро 2020.

Антони Марсиал не е играл от март, когато получи контузия в коляното. Привличането на Джейдън Санчо ще ограничи още повече неговите шансове, защото се очаква титулярното нападателно трио да бъде съставено от Кавани, Рашфорд и Санчо. т.е. Марсиал трябва да се задоволи с ролята на резерва. През миналия сезон французинът изигра общо 36 мача, в които отбеляза едва седем гола и често бе критикуван от феновете на отбора.

Андреас Перейра и Диого Далот, които играха под наем в Лацио и Милан, също ще бъдат продадени през лятото. Все още обаче Оле Гунар Солскаер не е взел окончателно решение за Джеси Лингард, който впечатли с изявите си за Уест Хам в последните няколко месеца от сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА