Last news in Fakti

29 Юни, 2021 11:00 1 243 2

Валентин Антов: Нямам никаква представа какво се случва с трансфера ми

  • антов-
  • чакане-
  • трансфер-
  • болоня-
  • преговори-
  • цска-
  • оставане

"Има вариант да остана в ЦСКА", призна защитникът

Валентин Антов: Нямам никаква представа какво се случва с трансфера ми - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Валентин Антов все още не е наясно къде ще играе през новия сезон. Това призна самият той в кратко изявление за „Тема Спорт“.

Както е известно, защитникът изкара последните шест месеца под наем от ЦСКА в Болоня. Италианският клуб можеше да го откупи, но той не успя да изиграе 8 мача за отбора, за да стане клаузата му задължителна. "Червените" и "рособлу" все още водят преговори за централния бранител.

"На този етап нищо не мога да кажа. Нямам никаква идея и не знам какво става. Чакам. Надявам се в близките дни бъдещето ми да се разбере. Още нищо не се знае със сигурност. Вероятно има вариант да остана в ЦСКА, зависи клубовете какво ще се разберат. Продължавам да чакам и да си почивам", обяви Антов.

Пред изданието той отговоря утвърдително дали под "клубовете" визира ЦСКА и Болоня, въпреки че не назовава името на италианците. На 99% е сигурно, че „армейците“ ще трансферират отново най-големия си талант през последните години, макар и все още да не е сигурно дали отново няма да бъде преотстъпен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    2 0 Отговор
    C нoвия cпoнcoрcки дoгoвoр и пeчaлбaтa нa ЦCКA oт 20 милиoнa зa пocлeдния ceзoн, ЦCКA мoжe дa cи пoзвoли дa зaдържa нaй-дoбритe cи игрaчи. Дaли ceгa или дoгoдинa, ЦCКA щe взeмe мнoгo милиoни зa Aнтoв.
  • 2 Касаро

    0 0 Отговор
    Хехе ...Човек би помислил ,че В БГ с болниците навсякъде всичко е наред и няма защо да се търси възможност за инвестиране в Болници и Поликлиники ..,ето защо за Софиямед е по-добре да инвестира в автомобилен сектор !!Тоест търси се инвестиране за евентуално повече дохдоностност срещу по малка отговорност и по малка инвестиция , а не продължително инвестиране в познатият им вече медицински бранш ...