Last news in Fakti

1 Юли, 2021 09:39 1 576 0

Национал на България е пред трансфер в Серия А

  • петко христов-
  • фиорентина-
  • специя-
  • трансфер-
  • бартер-
  • винченцо италиано

Петко Христов е част от сделка, която ще прати във Фиорентина наставника на Специя Винченцо Италиано

Национал на България е пред трансфер в Серия А - 1
Петко Христов

Националът Петко Христов е пред договор със Специя. Защитникът първо ще мине медицински прегледи и след това ще подпише договор с тима от Серия А.

През изминалия сезон Специя, който бе новак в елита на Италия, успя да се спаси от изпадане. В Специя през последните три сезона игра нападателят Андрей Гълъбинов, чийто договор с "бианконерите" свърши и на този етап не е подновен.

Младият защитник е част от сделка, която ще прати във Фиорентина наставника на Специя Винченцо Италиано. Италианският клуб ще придобие пълните права на бранителя, който преминава в новия си отбор с постоянен трансфер. Петко Христов показа сериозно израстване в отбора на Про Верчели, където игра като преотстъпен от Фиорентина.

Защитникът получи доверието и на националния селекционер Ясен Петров, който разчиташе на него в центъра на отбраната в компанията на брат му Андреа Христов и Валентин Антов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА