Last news in Fakti

30 Юни, 2021 12:32 1 730 0

Силният човек във Ферари даде обяснение за успехите на Ред Бул

  • матия биното-
  • ред бул-
  • успехи-
  • формула 1

„Въпреки трудностите и липсата на победи, те продължиха да изграждат екип, който да се старае да подобри колата", заяви Матия Биното

Силният човек във Ферари даде обяснение за успехите на Ред Бул - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Шефът на Ферари Матия Биното заяви, че Ред Бул в момента жъне резултатите от дългогодишната стабилност. Той добви пред Аутоспорт, че разсейване заради промени през последната година е довело до сегашната ситуация в Мерцедес.

„Преди да погледнем към техническите аспекти, а трябва да се отбележи, че Ред Бул са свършили прекрасна работа, според мен е редно да се посочи, че те постигат отлични резултати, защото могат да разчитат на отбор, който е стабилен от много години. Въпреки трудностите и липсата на победи, те продължиха да изграждат екип, който да се старае да подобри колата. И сега виждаме резултатите от работата им", заяви Биното.

„Ако от друга страна погледнем Мерцедес, то там през последната година имаше значителни промени. Определени роли бяха преразгледани. А и подписването с Люис Хамилтън се случи чак през февруари. Според мен това са знаци за разсейване, довели до настоящата ситуация", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА