Last news in Fakti

1 Юли, 2021 12:33 3 105 6

Хамилтън за множеството фенове на F1 по трибуните: Притеснявам се

  • формула 1-
  • фенове-
  • люис хамилтън-
  • гран при на австрия

На Голямата награда на Австрия в неделя се очакват 60 хиляди фенове и общо около 105 хиляди души през уикенда на пистата "Спилбърг"

Хамилтън за множеството фенове на F1 по трибуните: Притеснявам се - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън изрази загриженост относно препълнените трибуни на състезанията от Формула 1 на фона на пандемията от коронавирус.

"Аз съм по-предпазлив и бих го направил бавно, а не веднага с пълна газ", заяви седемкратният световен шампион.

На Голямата награда на Австрия в неделя се очакват 60 хиляди фенове и общо около 105 хиляди души през уикенда на пистата "Спилбърг", докато 140 хиляди зрители ще бъдат допуснати на домашната писта на Хамилтън във Великобритания на 18 юли.

Пилотът на Мерцедес добави, че не иска да звучи прекалено негативно и увери, че е щастлив да кара "пред най-добрите фенове в света". Но той също така е наясно с нарастващия брой случаи на коронавирус и разпространението на варианта Делта в родината си.

"Притеснявам се", каза Хамилтън, който се разболя от коронавирус миналата година и пропусна Гран При на Бахрейн.

В продължение на месеци феновете на Формула 1 бяха извадени от състезанията поради пандемията. Зрителите, които присъстват на пистата сега, трябва да предоставят отрицателен тест за коронавирус или доказателство за ваксинация или преболедуване на КОВИД-19.

Хамилтън се отправя към Гран При на Австрия на второ място в класирането при пилотите, на 18 точки зад лидера Макс Верстапен с Ред Бул.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич си търси Пич

    2 2 Отговор
    В момента си седя на диванчето в хола, пуснал съм си климатика и се пипам

    Коментиран от #6

  • 2 Загрижен

    8 1 Отговор
    "...на фона на пандемията от коронавирус. Аз съм по-предпазлив и бих го направил бавно, а не веднага с пълна газ", заяви седемкратният световен шампион.
    И тоя шебек си повярва, че е лекар. На негово място бих си карал ракетата и не бих мислил за неща от които не ми разбира шапката. А ма ей на, шебека си е шебек...

    Коментиран от #3

  • 3 Баварец

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Загрижен":

    По-голяма тъпотия, рядко се ражда в човешка глава! Направо съм втрещен, как е възможно, да копираш основно и все пак, да излееш глупост! Уникат си, да знаеш, а вродената омраза (хейт) , ражда болести!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Sieg

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Баварец":

    Вродена омраза няма, а знаем защо не харесват Хамилтън по цял свят. Доста не го харесват и това е, защото с тоя Мерцедес всяка баба би станала шампион.
  • 5 Загрижен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Баварец":

    Омраза, хейт, болести ми пишеш... К'во ме занимаваш с проблемите си? Лекувай се! Ако ти стига мозъкът, какво съм ти написал, но се съмнявам...
  • 6 Dr Mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич си търси Пич":

    Пипни се тук и тук и тук навсякъде се пипай и не питай защо