Last news in Fakti

5 Юли, 2021 18:53 1 653 1

Ясен е жребият за Евроволей 2021 и при мъжете. Вижте срещу кого започва България

  • евроволей 2021-
  • жребий-
  • мъже

Българският отбор е в група B заедно с Италия, Беларус, Черна гора, Чехия и Словения

Ясен е жребият за Евроволей 2021 и при мъжете. Вижте срещу кого започва България - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

От Европейската конфедерация по волейбол (CEV) обявиха програмата за Евроволей 2021. Шампионатът на стария континент стартира на 1 септември.

България е в група B заедно с Италия, Беларус, Черна гора, Чехия и Словения. Мачовете от нашия поток стартират на 3 септември, като първият противник на родните волейболисти е черногорската селекция. Всички мачове от група B ще се изиграят в Острава (Чехия), като напред продължават първите четири тима.

Ако родните национали стигнат до осминафиналите, ще имат за съперник някой от група D, а арената на сблъсъка отново ще е чешкия град.

В поток D са Естония, Латвия, Франция, Германия, Словакия и Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай шукар

    0 0 Отговор
    Еси ли смисъл кога на найси значение