Last news in Fakti

16 Февруари, 2013 19:01 746 0

И Григор приключи участието си в Ротердам

  • григор димитров-
  • турнир-
  • тенис-
  • полуфинал-
  • ротердам
И Григор приключи участието си в Ротердам - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров не успя да се класира за финала на силния турнир в Ротердам, след като загуби полуфиналния си мач срещу Хуан Мартин дел Потро с 4-6, 4-6.

Аржентинският тенисист, който е поставен под номер две в основната схема на турнира, успя да постигне по един пробив в двата сета, което му бе достатъчно да затвори мача след час и 15 минути игра, съобщава БГНЕС.

Димитров имаше две възможности за пробив в първата част, но не успя да ги реализира, като неговият съперник сервираше силно през целия мач. По този начин хасковлията пропусна възможността да се класира на втори финал за годината, след като стигна до мача за титлата на турнира в Бризбейн.

С класирането си на полуфиналите в Ротердам Григор си осигури 180 точки за световната ранглиста и 65 150 евро от наградния фонд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА