Last news in Fakti

18 Юли, 2021 11:56 1 572 11

Петричев: Имаме огромен потенциал!

  • лудогорец-
  • петричев-
  • доминация-
  • суперкупа на българия-
  • цска-
  • финал-
  • десподов-
  • янков

"Лудогорец е по-добрият отбор с по-добрите футболисти", заяви изпълнителният директор на разградчани

Петричев: Имаме огромен потенциал! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след успеха с 4:0 над ЦСКА във финала за Суперкупата, че "орлите" са показали огромния си потенциал. Петричев отличи Десподов и Доминик Янков.

"Този отбор има много голям потенциал и още много какво да показва. Мачът беше много добър за нашите момчета. Винаги е добре, когато имаш официални мачове. В крайна сметка при нас я имаше умората, напрежение с Шахтьор Солигорск, пътуване. В крайна сметка видяхме, че това няма кой знае какво значение. Нашият отбор по всички параграфи показа кой е най-силният отбор в България".

"За мен Десподов е един уникален български футболист, добро момче и с качества, които тепърва ще изпъкват в Европа. Сами виждате той с какво огромно значение е за нашия отбор. Чувства се щастлив и го показва. Бих отличил и Доминик Янков днес. Видяхте как се включи и какъв гол отбеляза. Той има огромен потенциал и тепърва ще играе сериозна роля в българския футбол".

"Лудогорец е по-добрият отбор с по-добрите футболисти. Ако не допуснем груби грешки в управлението на процеса, ще доминираме и през следващата година".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    5 0 Отговор
    ЛУДОГОРЕЦ: 71.Кристиан Кахлина, 3.Антон Недялков (к), 24.Оливие Вердон, 30.Игор Пластун, 4.Сисиньо, 7.Алекс Сантана, 8.Клод Гонсалвеш, 11.Кирил Десподов, 19.Пиерос Сотириу, 64.Доминик Янков, 95.Каули Оливейра

    Коментиран от #2

  • 2 Гого

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Какво?

    Коментиран от #3

  • 3 БАЙ Х@Й‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Шампион на България, купа на България, а в отбора има двама българи! Дори телефона ме пита да преведе или да копира 😉😉😉

    Коментиран от #4

  • 4 Порно

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й‼️":

    Недялков , Десподов и Янков са повече от двама. Пък и Пластун е етнически българин. Смятане до 10 се учи в 1 клас.

    Коментиран от #7

  • 5 анализатор

    4 4 Отговор
    Лудогорец е най-голямото зло, случило се в българския футбол. Някой замисля ли се откога започва най-слабото представяне на националния отбор, базирано върху липсата на футболисти поне на средно европейско ниво, играещи в отбори от топ 5 първенствата на Европа? Отговор - откогато се появи Лудогорец и наложи практиката на масово привличане на чужденци чрез харчене на средства, с които би се подпомогнал детско-юношеския футбол и изграждане на отбор, съставен предимно от чужденци с най-много 2-3-ма българи в състава си. После по стъпките му тръгнаха и други отбори с по-богати собственици - ЦСКА, "Левски" (до преди кризата), Локо Пловдив, Берое. А нашите таланти, на които им се дава възможност да играят в първите отбори и съответно да отидат и да се развиват в чужбина, стават все по-малко.

    Коментиран от #6

  • 6 Рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "анализатор":

    Детско юношеския футбол викаш, къде? Държавата е прогнила, да започнем с президентите на клубове перящи мръсни пари чрез тях,гледащи собствения си интерес после мениджъри лсютвши за пари, заради които какъвто и да е талант му се отщява да рита и гледа да емигрира, после за тия нсфкопласьори зарибяващи и тровещи децата безнаказано пред училищата, като сложите и разлигавените родителите които си образоват децата с чалга и простотии, и не на последно място черното тото, чакай развитие на родния футбол
  • 7 БАЙ Х@Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Порно":

    Това е броене , не смятане ! Учи се у дома с мама и тати, преди първи клас !

    Коментиран от #9

  • 8 Цигани

    0 1 Отговор
    Всички знаем че пикаеш клекнал....И харесваш тъмни момчета

    Коментиран от #11

  • 9 Порно

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    И защо не си го научил?

    Коментиран от #10

  • 10 БАЙ Х@Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Порно":

    Проблемът е , че явно не си стигнал до класовете в които се изучават фразеологични словосъчетания! Или при обучението от дома си пропуснал и този материал! Явно в идеята да си оригинален не схващаш проблема , че в двата отбора българите бяха по-малко от пръстите на руски стругар-алкохолик! От коментар по радиото човек може да се чуди за купата на България или за купата на някоя друга стран е мача ! После защо българския футбол е в окаяно състояние .
  • 11 ЛУПИ СВИНЕОБИЕЦА

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Цигани":

    Това ли измисли Комплексираната ти злобна душица.Ето затова ви наричат Припознати Маастии.