18 Юли, 2021 12:57 1 574 2

Левски привлича юноша на Арсенал

  • апоел никозия-
  • трансфер-
  • арсенал-
  • юноша-
  • левски-
  • сиелис

"Сините" ще се опитат да вземат Христос Сиелис от АПОЕЛ Никозия

Левски отново ще действа по схемата “Драган Михайлович” и ще се подсили със защитник от АПОЕЛ. Това е 21-годишният Христос Сиелис, пишат медиите в Кипър, цитирани от "Мач Телеграф". В момента той води преговори с гранда от Никозия, за да премине на “Герена” като свободен агент. Сиелис играе като централен защитник, а Живко Миланов не крие, че му трябват още попълнения там, след като бе принуден да ползва в така роля Симеон Славчев.

Останалите бранители са млади и зелени - Георги Александров и Томислав Папазов. Последният все още не е подписал официално със “сините”.

Сиелис е роден в Пафос, но още от дете е привлечен в школата на Арсенал. През 2017 година се мести при юношите на Гримзби, а след това в Шрюзбъри. Пратен е под наем в Хелисоуън Таун, а през 2019 година се завръща в родината си и става част от АПОЕЛ, където е предимно резерва. В кариерата си има общо 35 мача, в които е отбелязал 1 гол. Минал е обаче през всички видове формации на националните отбори на Кипър, а при мъжете има 3 двубоя - два в Лигата на нациите и дебют в контрола срещу Чехия.

Сиелис има да получава заплати от АПОЕЛ, който в момента е на подготовка у нас, затова се надява, че ще бъде пуснат без пари на “Герена”. Медиите на Острова на Афродита твърдят, че той се е договорил със “сините” да получава старта си заплата - 75 000 евро на сезон. С Левски ще подпише контракт за 2 години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    2 1 Отговор
    Сигурен източник : Меси и Холанд си събирали багажа за Подуене. Единственото им условие било да има топла вода на душовете.
  • 2 баиуй

    0 0 Отговор
    КР7се моли да вземат в лески, ще играе без пари-то и без туй няма