Last news in Fakti

18 Юли, 2021 13:57 1 812 0

Марсилия поиска 8 милиона евро от Лудогорец за нападател

  • радонич-
  • лудогорец-
  • цена-
  • олимпик марсилия-
  • нападател

Френският гранд постави умопомрачителна цена на Неманя Радонич

Марсилия поиска 8 милиона евро от Лудогорец за нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпик Марсилия постави цена от 8 милиона евро на нападателя Неманя Радонич, който не попада в плановете на старши треньора Хорхе Сампаоли за следващия сезон. Аржентинският специалист не възнамерява да разчита на сръбския футболист.

Цената на 25-годишния нападател дори е фиксирана от ръководството на френския клуб, а спортният директор Пабло Лонгория се надява да успее да го продаде до няколко дни.

Три са отборите, които се интересуват от него – Лудогорец, Бенфика и Херта Берлин.

Радонич игра под наем именно в германския тим през миналия сезон. Сумата от 8 милиона евро е несъмнено прекалено високо за българския шампион, който предложи много добри лични условия на Радонич, но сърбинът не демонстрира да е много развълнуван от идеята да се присъедини към Лудогорец.

На този етап най-сериозна изглежда възможността 25-годишният нападател да премине в Бенфика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА