Last news in Fakti

19 Юли, 2021 21:34 4 098 4

Илиан Илиев-младши се сбогува с Черно море: Ще запомня всеки миг, който прекарахме заедно

  • илиан илиев - младши-
  • черно море-
  • футбол-
  • аполон лимасол

На раздяла с “моряците”, футболистът написа прощално послание на своя профил в Инстаграм

Илиан Илиев-младши се сбогува с Черно море: Ще запомня всеки миг, който прекарахме заедно - 1

Илиан Илиев-младши от днес вече е футболист на Аполон (Лимасол). Халфът ще премине в кипърския гранд от Черно море, като се очаква варненци да получат 300 хил. евро за правата му. На раздяла с “моряците”, футболистът написа прощално послание на своя профил в Инстаграм.

“Изминаха две прекрасни години в моя любим отбор. За това време преживях много щастливи моменти с този страхотен колектив и невероятен клуб. Ще запомня всеки един миг, който прекарахме заедно - на терена и извън него.

Искам да благодаря на целия отбор, на треньорите и ръководството за предоставената ми възможност да заиграя в този отбор и на феновете, които винаги бяха зад нас и ни подкрепяха. Успях да изпълня детската си мечта, да достигна до мъжкия отбор на Черно море. Желая Ви успехи и много късмет през новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хибискус

    7 0 Отговор
    Толкова ли "струват" нашите футболни надежди- кандидат дзвезди?
  • 2 Пунктоация

    4 0 Отговор
    Браво, Павка! Вървиш нагоре. Успех!
  • 3 Чека

    4 0 Отговор
    Успех на момчето, да е живо и здраво без контузии.
  • 4 ИлИл

    0 0 Отговор
    Къв тоа, ве?! Вижте наш Сральо Антов в ОМ за 3,5 млн.€ и 95% дял за Гриша и Валтер при следващ трансфер! Пишете за оранжавите трансфери, а не за Илян Ибрямъ…