20 Юли, 2021 10:22 6 201 1

Още един любимец на феновете на Левски остана на улицата

  • хали тиам-
  • левски-
  • фенове-
  • алтай

Сърцатият сенегалец бе зачеркнат от един от легендарните треньори в страната Мустафа Денизли

Още един любимец на феновете на Левски остана на улицата - 1
Снимка: БГНЕС

Още един любимец на феновете на Левски от най-близкото минало ще трябва да се замисли за бъдещето си. Става въпрос за Хали Тиам, който се оказа излишен в Алтай.

Сърцатият сенегалец бе зачеркнат от един от легендарните треньори в страната Мустафа Денизли. Тиам, който има договор до 2022 година, записа 24 мача, в които вкара 1 гола и се отчете с две асистенции през миналото първенство. В Алтай обаче не са доволни от представянето му. Затова Хали е бил уведомен, че е свободен да си търси нов отбор. Комшиите обаче се надяват и да изкарат нещо от него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    8 4 Отговор
    ДА ГО ВРЪЩАТ ТУК. ТОЙ Е ДОБЪР ФУТБОЛИСТ И ИГРАЕ СЪС СЪРЦЕ.