Last news in Fakti

20 Юли, 2021 11:28 2 643 1

Национал на Англия арестуван за сексуален тормоз над дете!

  • полиция-
  • англия-
  • футбол-
  • арест-
  • национал

Арестуването му е станало в петък вечерта в Манчестър, а малко по-късно полицията го е освободила под гаранция

Национал на Англия арестуван за сексуален тормоз над дете! - 1

Футболист от английския елит е бил арестуван по подозрение за престъпление, свързано със сексуален тормоз над малолетен.

Играчът, чието име засега не се разкрива, е национал на страната си.

Арестуването му е станало в петък вечерта в Манчестър. Малко по-късно полицията го е освободила под гаранция.

„Служителите арестуваха 31-годишен мъж в петък, 16 юли 2021 г., по подозрение за сексуален тормоз над дете“, се казва в изявление на органите на реда, които добавят: „Той е пуснат под гаранция от полицията в очакване на допълнителни разследвания“.

Клубът на играча, също неназован, заяви в изявление пред английското издание „Mirror“: „Клубът може да потвърди, че е спрял правата на играч от първия отбор в очакване на полицейско разследване.

„Клубът ще продължи да съдейства на властите при техните въпроси, но за момента няма да прави никакви допълнителни изявления“.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4595

    2 0 Отговор
    ЧЕ ТОЙ ДА НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ?! ПЕДОФИЛИЯТА Е МНОГО НА ПОЧИТ В ЗАПАДНИТЕ ЛИБЕРАЛНИ КЛОАКИ! ПЕДОФИЛИ ИМА ДАЖЕ В ЕП!