20 Юли, 2021 15:47 2 868 0

Ракитич: Лично Роналдо ми се обади, за да ме покани в Ювентус

  • севиля-
  • барселона-
  • трансфер-
  • роналдо-
  • ювентус-
  • покана-
  • ракитич

"Барселона поискаха 50 млн. евро, което беше прекалено скъпо", призна хърватинът

Ракитич: Лично Роналдо ми се обади, за да ме покани в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Севиля Иван Ракитич призна, че суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо лично го е поканил да премине в състава на “Старата госпожа”. Това е станало през лятото на 2019-а, когато 33-годишният играч все още носеше екипа на Барселона. Тогава обаче не се е стигнало до подобен трансфер поради високата цена на хърватина.

“През лятото на 2019-а Кристиано лично ми се обади, за да ми каже да отида в Ювентус. Той добави, че клубът също ме иска, но трансферът така и не се случи, защото Барселона поискаха 50 млн. евро, което беше прекалено скъпо”, сподели Ракитич пред “24 сата”.

Любопитното е, че само година по-късно Ракитич премина в Севиля за едва 1,5 млн. евро плюс бонуси. В миналото той е признавал, че би искал да играе в един отбор заедно с Роналдо. “Разбира се, че ми се иска това да стане. Кристиано е сред най-големите в историята. Ти наистина се наслаждаваш да го гледаш как играе и можеш да видиш какво прави в Ювентус. За мен той е сред най-добрите в историята”, заяви халфът пред Bleacher Report през февруари миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА