Last news in Fakti

20 Юли, 2021 16:33 1 671 1

Реал Мадрид остава със само един трансфер това лято?

  • перес-
  • трансфери-
  • алаба-
  • реал мадрид-
  • решение-
  • мбапе-
  • холанд

Флорентино Перес е събрал Борда на директорите, за да им съобщи, че през това лято няма да има повече входящи трансфери

Реал Мадрид остава със само един трансфер това лято? - 1
Снимка: БГНЕС

Все по-вероятно изглежда Реал Мадрид да не привлече никого, освен Давид Алаба през това лято. Австриецът пристигна на „Бернабеу“ като свободен агент, а утре той ще бъде представен официално. Много се говореше, че Реал ще събере двете бъдещи звезди на световния футбол Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, ако не през това, то през следващото лято, но мечтата на феновете на „белите“ изглежда се изпарява.

Килиан Мбапе нееднократно заяви на Насер Ел-Хелайфи, че няма да преподпише нов договор, но катарският собственик на Пари Сен Жермен отказва да го пусне. Привличането на Холанд изглежда още по-непосилна задача в краткосрочен план, макар през следващото лято откупната му клауза да стане 75 милиона евро.

Според информация на „Radio Marca“ в понеделник Флорентино Перес е събрал Борда на директорите, за да им съобщи, че през това лято няма да има повече входящи трансфери, като Алаба ще остане единственото ново попълнение за „лос меренгес“, заедно със завърналите се от наем Йодегор, Бейл и Себайос, към които можем да добавим и Хесус Вайехо и Лука Йович, които ще са с по-периферна роля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Криза

    2 0 Отговор
    Кой лапал лапал. Излапали са всичко. Следващите да му мислят.