Last news in Fakti

21 Юли, 2021 10:04 1 344 3

Хванаха състезател с положителен тест за кокаин, гори за Токио 2020

  • джейми кърмонд-
  • кокаин-
  • токио 2020-
  • олимпиада

След позитивния тест той е със спрени права и не отпътува днес със съотборниците си за Токио, въпреки че конят му Напа го чакаше е японската столица

Хванаха състезател с положителен тест за кокаин, гори за Токио 2020 - 1

Австралийският състезател по конен спорт Джейми Кърмонд пропуска Олимпийските игри в Токио след положитен тест за кокаин. 36-годишният Кърмонде проверен на 26 юни, четири дни преди да бъде официално включен в олимпийския отбор по конен спорт на страната, а в А-пробата му са открити следи от метаболит на забраненото вещество.

След позитивния тест той е със спрени права и не отпътува днес със съотборниците си за Токио, въпреки че конят му Напа го чакаше е японската столица, където животното беше изпратено по-рано за по-добра климатизация.

Кърмонд е част от националния тим по конен спорт на Австралия от 2006 година. Той е шампион на страната по прескачане на препятствия през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегай бре

    2 0 Отговор
    е..,теа па....малко кокиче бре какво толкова....коня да не шмърка,той бяга...,не човека на него...:))
  • 2 Д д з

    0 0 Отговор
    По-добре за него , жълтурите са зли и опасни щом се наложи с атомни бомби да се укротяват
  • 3 Джипко-Бибитков

    3 0 Отговор
    Аз пък искам да тестват за наркотици нашите депутати и министри за