Last news in Fakti

23 Юли, 2021 10:04 1 191 0

Киелини вариант за защитата на Реал Мадрид

  • джорджо киелини-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ла лига

Серхио Рамос вече премина в ПСЖ, а Рафаел Варан е пред трансфер в Манчестър Юнайтед

Киелини вариант за защитата на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът Джорджо Киелини е вариант за защитата на Реал Мадрид, сигурни са в Италия. По всичко изглежда, че „кралския клуб“ ще трябва да започне следващия сезон с нова двойка в центъра на отбраната. Серхио Рамос вече премина в ПСЖ, а Рафаел Варан е пред трансфер в Манчестър Юнайтед.

Според „RaiSport“ новият треньор на Реал Карло Анчелоти е говорил с шефовете на „Сантиаго Бернабеу“ за привличането на 36-годишния Киелини.

В момента той е без отбор, след като договорът му с Ювентус изтече. Твърди се, че „бианконерите“ имат намерение да го задържат, но според агента на италианския национал, до момента никой от Юве не е търсил клиента му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА